2777
2789
عنوان

خود کم بینی ما خانومها🎀

101 بازدید | 5 پست

ما تو ایران هزاران قوم و قبلیه داریم با چهره های متفاوت که هر کدوم در نوع خودش منحصر بفرده و زیبایی ما ایرانیارو چشم گیر کرده ، اما خانومهای ایرانی طی،مقایسه های افراطی توسط عکس های اینستایی و بلاگر های خود کم بین و اقایان پر توقع ایرانی سالهاست دچار تحقیر شدن!

طوری که زن ایرانی خودشو از زیبایی فقیر میدونه و به دخترای روس حسادت میکنه!خیلی عجیبه برای من !تو اردبیل دخترای بسیار بور زیبایی هستن که دخترای روس پیششون حرفی برای گفتن ندارن ! گرمی چهره اهوازیا و زیبایی چشمهای گیراشون و پوست سبزشون خیلی چشم نوازه و هزاران چهره دیگه که روح ادمو زنده میکنه.

مدل هارو برای خودمون بلد کردیم در صورتی که من تو سطح شهر چهره هایی دیدم که از انجلینا جولیه سر زبون ها بسیار زیباتر بوده ، دید من نسبی هم نبوده سالها تو حرفه مدلینگ مشغول بودم

بهتره از همین الان اعتماد بنفسمون رو بیشتر و بیشتر کنیم و نزاریم کسی زیبایی هامون رو انکار کنه

خیلیایی که سفر به خارج از کشور و اروپا نداشتن اونجارو یه فشن شو جنجالی پر از چهره های عجیب و زیبا میدونن در حالی که اعتماد بنفس خودمو مدیون همین سفر ها هستم که تونستم واقعیت غرب و چهره های غرب بپذیرم و هیچوقت تحت تاثیر فضای مجازی قرار نگیرم🎀

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.