2777
2789
عنوان

علایم بار داری از کی شروع میشه

140 بازدید | 21 پست

من این ماه چند روز قبل تخمک گذاری تا روزش اقدام داشتم سر دخترم زود بار دار شدم. نمیدونم چرا همش فکرم مشغوله که نکنه بار دار نباشم. 6 روزه از اولین اقدامم میگذره

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

انشالله ک‌اینم زود میشی..مال من از هفته ۶ بود تقریبا ک شروع شد 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
انشالله ک‌اینم زود میشی..مال من از هفته ۶ بود تقریبا ک شروع شد 

اها یعنی هیچ راهی نیست بفهمم که تخمک بارور شده یا نه تا روز پزیودی باید صبر کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هفته دوم بارداريم متوجه شدم! از ترشحاتي كه داشتم 🙈علايم ديگه بعد يك ماه و نيم پيدا شد!مثل خستگي، ...

یعنی دوهفته حداقل باید بگذره قبل دوهفته علایمی نیست

ن هیچ راهی نیست عزیزم..باید صبر کنی..البته میگن ازمایش خون نشون میده ولی الان خیلی زوده بذار موعدت بگذره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ن هیچ راهی نیست عزیزم..باید صبر کنی..البته میگن ازمایش خون نشون میده ولی الان خیلی زوده بذار موعدت ب ...

اره تازه 6 روز اقدام اولم بود 3 روز پیش روز تخمک گذاریم چون هیچ علامتی ندارم همش فک میکنم نگرفته پس زوده هنوز

خون هم بعد ده روز از لقاح نشون میده...رفتنشم فایده نداره چ ن بتات کم باشه میگن معلوم نیست دوباره بیا

اگه منظورت از علایم بدویاری و ایناست از پایان دوماهگی شروع میشه اما دو روز دیگه بی بی بزن اگه باشه م ...

هنوز 12 روز دیگه موعد پریودیمه بی بی نشون میده؟؟؟ 

خون هم بعد ده روز از لقاح نشون میده...رفتنشم فایده نداره چ ن بتات کم باشه میگن معلوم نیست دوباره بیا

اها مرسی عزیزم

بچه ها امکان داره بعد هشت روز تاخیر بیبی منفی شه ولی باردار باشم؟

نه امکان نداره من سره دخترم ماه قبلش 10 روز عقب انداختم بی بی هم منفی بعد 10 روز پری شدم ولی ماه بعدش. گرفت