2777
2789
عنوان

تب واکسن شش ماهگی ونخوردن قطره

970 بازدید | 7 پست

سلام امروز واکسن شش ماهگی دخترمو زدیم منتها مثل دفعه قبل قطره استامینوفن رو نمیخوره بزور هم دادنی استفراغ میکنه تبش 38هست بیحاله نمیدونم چکارکنم.قبلاشیاف گذاشته بودم به ثانیه نکشیده بدنش یهویی میلرزه یطوری میشه بخاطرهمینم از شیاف گذاشتن میترسم .

شیاف میتونه ضرری داشته باشه؟چکارکنم؟

اگع می تونی براش کالپول بخر هم خوشمزس هم تببره برای واکسنای بعدیش (( تب بر خارجیه ))

الان براش شربت بروفن بخر از داروخانه طعمش بهتره تا استا

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما حواست هست شیاف با فاصله از قطره باشه،حداقل4ساعت

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

پاراکیدم‌خویه 

اون لرزیم که می گی ربطی به شیاف نداره

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بعد ازاستفراغش که معده اش خالی شده بودگذاشتم ترسیدم تبش بالا بره

خوب کاری کردی تب باید کنترل بشه

قطره سوسپانسیون مزش بهتره

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.