2777
2789
ماااشالله ،خدا حفظش کنه ،خیالم راحت شد ،دکترتون برا وزنش چیزی نگفت ؟

نه چیزی نگفت دیابت بارداریم ندارم خداروشکر ولی تپلی شده دیگه  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

نه عزیزم چرا نگران , خدا رو شکر کن بابت اینکه سالم و تپلی هست !من با اینکه خودم متوسط رو به لاغر بودم ۵۰ کیلو بودم اول بار داری

پسرم ۴ کیلو وقد ۵۷ سانت به دنیا اومد , الان حدوداً ۱۴ سالشه هزار ماشاالله یه سرو گردن از همسناش سر تره ! خدا  فرزندان هممون رو در صحت وعافیت حفظ کنه و عاقبت به خیر باشن همشون !  

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چیزی نگفت دیابت بارداریم ندارم خداروشکر ولی تپلی شده دیگه    

منم قندم لب مرزه،من عااشق نی نی تپلم خودم😂😂به نظرت تا دنیا بیاد نی نی من چن کیلو میشه؟

منم قندم لب مرزه،من عااشق نی نی تپلم خودم😂😂به نظرت تا دنیا بیاد نی نی من چن کیلو میشه؟

۳۰۰ گرم دیگه تقریبا روی وزنش میاد عزیزم   

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نه عزیزم چرا نگران , خدا رو شکر کن بابت اینکه سالم و تپلی هست !من با اینکه خودم متوسط رو به لاغر بود ...

انشالله ک همیشه تندرست باشن،من بارداری اولمه برا همین خیلی استرس دارم😁

وااای حساابی فشااارش میدم😂😂

انشاا صحیح وسالم بدنیا میاد نی نی گلت

میشه بگیدچه کردیدک جنین وزنش بالاس

من پروتئین خیلی میخوردم تابستون انبه شیر موز خرما هرروز جوجه کباب کباب مرغ گوشت میخوردم جوانه گندم وماش اینها خیلی خوردم

من پروتئین خیلی میخوردم تابستون انبه شیر موز خرما هرروز جوجه کباب کباب مرغ گوشت میخوردم جوانه گندم و ...

خداحفظ کنه بچتو

😍😘  پسرگلم قدمت مبارک توعشق من وبابایی😘