2777
2789
عنوان

ماه هشتم بارداری و سیسمونی

1020 بازدید | 44 پست

سلام خانوما کیا ماه هشتم رفتن خرید سیسمونی سختتون نبود؟ب امید خدا میخوام بخرم لطفا وسایل مهمو بگین

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده

من تازه رفتم ماه هشت.همین طوری تو خونه م اذیتم از نفس تنگی و درد زیر دنده تا کمر درد و پا درد😠😩

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه رفتم ماه هشت.همین طوری تو خونه م اذیتم از نفس تنگی و درد زیر دنده تا کمر درد و پا درد😠😩

سیسمونی خریدی

به حکمتش دل بسپـــــــار  خدایا عاشقتم لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین😍ایشالا حاجت روا شین😚😚😚😚😚پسرقشنگم درتاریخ ۹۹/۹/۹صحیح وسالم توبغلمه😍خوش اومدی پسرم خداحفظت کنه واسم😍ایشالا خدا ب همه منتظرا یه نینی گوگولی بده
من امروز پتو قیمت کردم۸۰ سرویس وان و صندلی و سبد لباس۱۴۰ لباس نازک فقط بلوز و شلوار دستی۱۶تومن خود ...

مبارک باشه گلم

من تاحالا هیچی نخریدم  ماه اخر پنجم فک کنم منم همون هشت ماه هفت ماه بخرم

بسلامتی ایشالا

مبارک باشه گلم

هفته چندمین

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹
من امشب رفتم خرید هنوز نیم ساعت نشده بود از رفتنم لگد میزد بهم نتونستم ادامه بدم سرویس لازم شدم اومد ...

اخی عزیزم😍

من امروز پتو قیمت کردم۸۰ سرویس وان و صندلی و سبد لباس۱۴۰ لباس نازک فقط بلوز و شلوار دستی۱۶تومن خود ...

قیمت هایی که میگی فوق العادهاس کدوم شهری؟. لباس خونگی جنس خوب هر تیکه اش بالای 40 تومنه

پتو نوزادی من سال 94 از قشم 40 تومن خریدم . تو تهران همون 60 70 بود