2777
2789

سلام من دیروز عمل بینی داشتم اما خیلی ورم دارمو کبودی بیش از حد چیکار کنم که ورم و کبودیش از بین بره و اینکه سرم بینی رو از کی باید استفاده کنم؟

سرم بینی رو شروع کن او ورم تازه روز ۳ و ۵ بیشترم میشه  اب کرفس بخور  یخ باید زیاد میزاش ...

وای خیلی زیاده ورمش اثن چشام باز نمیشه کبودیشم به سیاهی مبزنه چون عمل پلک هم داشتم خیلی اذیت میشم ینی بیشترم میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی زیاده ورمش اثن چشام باز نمیشه کبودیشم به سیاهی مبزنه چون عمل پلک هم داشتم خیلی اذیت میشم ین ...

برای منکه کلا ورم نداشتم روز سوم یکم زیادشد ولی اب کرفس اب هویج بخور زود ورمش میخوابه

برای منکه کلا ورم نداشتم روز سوم یکم زیادشد ولی اب کرفس اب هویج بخور زود ورمش میخوابه

من دوتا جراحی انجام دادم نمیدونم بیشترش بخاطر بینی هستش یا پلکم اب اناناس چی خوبه؟ اب کرفس رو اصلا نمیتونم بخورم

انشاالله ک درس بشه گلم🙏🏻😘 راستی عمل بینی سخت نیس؟

فداتشم از چه لحاظ سخت گلم؟ درد اینا که نداشتم اصلا نه خونریزی نه حالت تهوع هیچی فقط هفته اول سختیای خودشو داره یکم بینیت کیپه با دهن نمیتونی نفس بکشی