2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 52754 بازدید | 768 پست
عزیزم خیلی برات ناراحت شدم واقعا تا کسی درد خیانت رو نفهمیده باشه نمیتونه درک کنه مادرشوهر من الان 5 ...

و چه خوب آینده منو به چشمام آوردی دقیقا منم همینو میگم که اگه کاری نکنم میشم یکی مثل مادرشوهرت اونم تو پیری که دیگه حتی بدرد کار هم نمیخورم

با نمونه مثال که نمیشه زندگیش ول کنه بره کجا سر کار بره وقتی بچه شیرخواره داره.....الان متاسفانه زمو ...

نگفتم بره سر هر کاری

گفتم حتی اگر شغل مناسبی نشد ادامه تحصیل بده

اینکه همسر شما وابستگی داره به بچش دلیل نمیشه حتما پدر خوبی باشه

کسی که کنترل خشم نداره فردا اگر رفتار بچه باب میلش نبود اون روهم کتک میزنه و دچار تروما میکنه و اون زمانه که بچه به جای پدرش به غریبه ای پناه میبره که ممکنه ازش هر سو استفاده ای بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان خیلی غصه ات رو خوردم‌. خواهش میکنم نمازهای واجب رو بخون.. باور کن برات معجزه میشه.باشه. اولش حال و جون نماز نداری.. ولی کم کم بهت آرامش میده. ختم و دعا و چله برا بعد از نماز خوندنه . . باور نمیکنم مردی این همه رذل و کثیف  وجود  باشه

تسلیم نشو آشنا ما شوهر رفت زن گرفت اینم با ۳تا بچه اول اومد قهر مامانش فرستادش گفت اون زندگی حق تو ت ...

اره برای اون فقط هزینه می‌کنه از بچه های من میزنم برای اون خدا جواب دل شکستم و بده😔

بخدا تو این چند ماه با همین طرز فکر زندگی کردم اما نمیشه در من نیست به مرحله جنون رسیدم

اتفاقا الان خیلی ها مثل شما هستن یکی اش خود من وقتی شرایط رفتن نداریم این زندگی که هست بچه ها حق ما هستن تصمیم من این بود بمونم با بچه هام زندگی کنم هیچ کس بهتر از مادر نیست باسر بچه اش

نگفتم بره سر هر کاریگفتم حتی اگر شغل مناسبی نشد ادامه تحصیل بدهاینکه همسر شما وابستگی داره به بچش دل ...

اون لحظه یک اشتباه بود و خداروشکر دیگه تکرار نشد الان پسرم ۱۲سالشه با باباش مث دوتا رفیق هستن ... هیچکی دلسوزتر از پدر نیست.....بیرون هیچ خبری نیست...بشین زندگیت درست کنه

استارتر عزیزم

آخرین حرفمو میزنم بهت

نگران نباش تو تنها نیستی.. تو بیمارستان و بین همکارام هزار تا کیس خشونت خانگی و خیانت بدتر از تو دیدم

و خانمایی رو دیدم که با وجود داشتن بچه ی کوچیک و بارداری خودشونو از این وضع نجات دادن و الان همسر سابقشون برای دیدنشون باید از ماه ها قبل وقت ویزیت بگیره

میدونم خیلی دور و غیر ممکن به نظر میرسه ولی بهت قول میدم میتونی خودت رو نجات بدی

امیدوارم بتونی خودت زندگی خودت رو بسازی و برخلاف حرفای یه عده خودت رو بیشتر از این محتاج یه مرد خیانتکار نکنی

اون لحظه یک اشتباه بود و خداروشکر دیگه تکرار نشد الان پسرم ۱۲سالشه با باباش مث دوتا رفیق هستن ... هی ...

شرایط شما با استارتر خیلی متفاوت بوده

در هر صورت من حرفمو به استارتر زدم دیگه بحثی ندارم

اره برای اون فقط هزینه می‌کنه از بچه های من میزنم برای اون خدا جواب دل شکستم و بده😔

اسی اگ نزدیکم بودی بودی میاوردمت پیش خودم تااروم بشی

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

شما هم انقدر راحت حکم موندن و کنار اومدن ندید وقتی نمیدونید شوهرش قراره تغییر بکنه یا بدتر بشه و کار ...

اون بیرون پره از زنای مطلقه ای که با همین حرفا جداشدن حاضرن هرچی پول دارن بدن اما خانواده داشته باشن 

من نمیتونم نظر شمارو تغییر بدم

من چیزی که میدونم رو به این خانم گفتم

خودش تصمیم میگیره

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

خب دیگه حالا فک کن بری که دیگه هییچ شوهر و ولش کن جدانشووووو به کتفت انگار که نیست یه بار یه نفر گفت چیزایی تو ذهنت اذیتت میکنن که نمیتونی تغییرشون بدی همش راجبش فکر میکنی و اذیتت میکنی تو ذات کثیفش نمیتونی تغییر بدی پس اصلا فکرم بهش نکن روبچه هات تمرکز کن ولی اصلااااا اصلااااا از شوهرت پیش بچه هات نگو بذار عاشق باباشون باشن چون اینجوری فقط احتمال هست که برگرده حیف نیست بچه هات بی نصیب بشن از دادایی پدره۶