2777
2789

من واسه درمان اضطراب و افسردگی خفیف پیش دو تا روانپزشک رفتم. ارجاعم دادن به مشاور. ده دوازده جلسه یک ساعته رفتم کلی حرف زدیم با مشاور. هیچ کدوم مشکل منو نفهمیدن!!!

تا اینکه امروز داشتم یکی از برنامه های دکتر هلاکویی رو میدیدم که در مورد ocd صحبت شد. یک آن یه جرقه تو ذهنم زد. رفتم علائمش رو خوندم. الان تقریبا مطمئنم ocd حاد دارم. همه عمرم داشتم. از شش هفت سالگی. حس میکنم ریشه همه مشکلاتمم همینه. وسواس رفتاری هیچ وقت نداشتم ولی شدیدا از وسواس فکری رنج میبرم. یه چیز خفیف هم نیست. تو همه دوره های زندگیمم بوده

باورم نمیشه هیچ کدوم مشکل منو تشخیص ندادن!

وقت روانپزشک گرفتم تا برم باهاش در میون بذارم

کسی میدونه روند درمان چطوره؟ تراپی نیاز داره یا دارو درمانی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روان درمانی نیازه دارو نمیخواد 

جاری من وسواس شدید رو با روان درمانی و پیش روانشناس رفتن درمان کرد، البته نه که فک کنی تو دو جلسه ها 

تقریبا دو سه ماهی رفت و اومد 

خودمم برای اضطرابم رفتم پیش همون روانشناس و راضی ام ولی باید روان درمانی انجام بده نه ازین مشاوره های معمولی

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

بچه ها صحبت های دکتر هلاکویی رو تو نت سرچ کنی میاره؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
مگه چجوری هستید که فکرمیکنید ocd دارید ؟

ببین افکار آزار دهنده ای دارم که بعضی وقتا چندین ماه درگیرشم. شاید در طول روز هزار بار اون فکر بیاد به ذهنم و آزارم بده. از بچگی همین طور بودم. 

مثلا یادمه اول دبستان بودم راننده سرویس مون یه جور بیماری پوستی گرفته بود یه لکه های سفید رنگی رو پوستش بود. من یه بار دیدم و چندشم شد. تصویرش تا هفته ها میومد جلوی چشمم و حالم بد میشد. ولی نمیتونستم دست از فکر کردن بهش بردارم. خاطراتم رو که مرور میکنم این اولین موردی بود که یادم میومد. 

الان که بزرگ ترم گاهی یهو یه خاطره ای برام زنده میشه. یه خاطره بد. یا مثلا یه موقعیت خجالت آوری که قبلا توش قرار گرفتم. یا مثلا یه جمله ای که یه بار چند سال پیش یکی بهم گفته و خیلی ناراحتم کرده. بعد به طرز بیمار گونه ای تو ذهنم تکرار میشه. یهو چند ماه درگیر مثلا اون یک جمله هستم. هی برای خودم تکرارش میکنم. آروم آروم و کلمه به کلمه برای خودم تکرارش میکنم تا تلخیش رو حس کنم و زجر بکشم. دست خودمم نیست

روانپزشک فقط دارو میده  دارو هم علت زیر بنایی مشکل رو که حل نمیکنه فقط علایمت رو رفع میکنه&nbs ...

نمیدونم. تو اینترنت خوندم که معمولا در کنار تراپی داروهای ضد افسردگی هم تجویز میشه. ببین من مشکلم حاده و‌ از بچگی بوده. نمیدونم حالا باید ببینم نظر روانپزشک چیه

اره تو‌ یوتیوب و آپارات هست

ممنون

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
نمیدونم. تو اینترنت خوندم که معمولا در کنار تراپی داروهای ضد افسردگی هم تجویز میشه. ببین من مشکلم حا ...

اگه از بچگی بوده مزمنه نه حاد 

حاد یعنی اخیرا ایجاد شده

رولنپزشکم از هیچی بهتره بالاخره دارو میده کنترل میشه ولی دارو درمان اصلی نیست

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍