2777
2789
عنوان

به نظر شما من حرف بدی زدم؟

25 بازدید | 35 پست
خواهرم با شوهرش مشکل داره پارسال اومد قهر خونه بابام شش ماه قهر بود که تو این مدتم که خونه پدرم بود کلی بهش رسیدگی میکردن ولی متاسفانه ابش توی جوب نمیرفت با مامان به خاطر اخلاق های خاص خودش ،تو این شیش ماهم سه ماه سوییت پایین اپارتمان مامانم اینا که مستاجر رفت اجاره کردن واسش و از اولم کلی وسایل خریدن واسش نصف اجارشو هم میدادن و کلی بهش رسیدگی میکردن ،،هر چی مامانم میگفت تکلیفتو روشن کن با صراحت میگفت دخالت نکنید یا الکی میگفت دنبال کارمم،قبل از عید با پادر میونی خانواده شوهرش برگشت سر خونش ،،هر چی من باهاش حرف زدم که شوهرت روانی هست این زندگی فایده نداره گفت نه میخوام برگردم به خاطر دخترم ،دخترش وفته بود به مامانم گفته بود خاله نمیزاره ما بریم سر خونمون،مامانم با من دعوا کرد کلی،حالا دیشب باز شوهرش زدتش وا خواهرم اومده قهر خونه خواهر دیگم و به من زنگ زده که
من روی تو حساب کردم و میخوام خونه تو بمونم تا تکلیفم مشخص شه،منم گفتم باشه ولی اگه میخوای مثل اون سری شش ماه طولش بعدی اخرشم هیچی به هیچی من شرمندتم،یه دفعه گفت لازم نکرده شرمنده باشی من که هنوز خونه تو نیومدم و نترس نمیامم دیگه،من حرف بدی زدم بهش؟به خدا دیشب نخوابیدم اصلا از طرز حرف زدنش،خوب که من بهش گفتم بر نگرد حالا این جوری میکنه،از طرفیم دلم نمیخواد حالا که بهم احتیاج داره پشتشو خالی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه خواهرت تکلیف خودشا نمى دونه. به نظر من شما حواست جمع زندگى خودت باشه که یهو به خاطر اون تو هم دچار مشکل نشى. حرفتم بد نبوده....
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
نه حرف بدی نزدین اتفاقا باعث میشه تکلیف خودشو زودتر معلوم کنه در ثانی هر چقدر هم با مادرتون اختلاف داشته باشن صحیح نیست بیان پیش شما بمونن.در هر صورت مشکلاتش زندگی شخصی شما رو هم تحت تاثیر میذاره.
حرف بدی نزدی اما شاید اون لحظه توقع ازت نداشته در ضمن به نظر من خونه بابات باشه خیلی بهتره تا خونه شما هم برا زندگی خودت و برا خودش
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
نه عزیزم ناراحت نباش حرف بدی نزدی. معلومه خواهرت فقط واسه تنبیه شوهرش میاد قهر نه برای تکلیف روشن کردن. حالا اگه این ناز کردن مدتش کم باشه اشکالی نداره ولی دلیل نداره 6ماه بخواد بیاد خونه ی شما فقط برای اینکه یه مدت از هم دور باشن. خواهرت قصد جدایی نداره شما هم نه میزبانش شو نه دخالت کن
❤️🎈(my lovely daughter❤️🎈(Nila