2777
2789
عنوان

به نظر شما من حرف بدی زدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25 بازدید | 35 پست
خب اون عقل نداره تو که داری.نمیگم خواهر مهم نیست ولی وقتی خداروشکر پدر مادرتون حی و حاضرن درخواستشون مقبول نیست که بیان با شما زندگی کنن.خدای نکرده یهو چشم باز میکنی میبینی خواهرت برگشته سر خونه زندگیش ولی شما زندگیت مشکل دار شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف بدی نزدی ولی الان فقط باهاش مهربون باشید نصیحتها رو با محبت و دوستانه بهش بگید اون خودش الان تو وضعیت بغرنجیه و نسبت به همه چیز حساسه من جای شما باشم بهش زنگ میزنم از دلش درمیارم،قربون صدقه اش میرم بعد با محبت تو زمان مناسب نصیحتش میکنن
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
عزیزم کارتودرسته بهترین کارو کردی منم ی کسیو میشناسم 18سال همین داستان هرسال تکرار میشه وهیچ فایده ای ام نداره شماهم بهش پروبال ندین خودش ی فکر اساسی کنه واسه زندگیش نمیشه ک هردفعه اینجوری تکرار بشه
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
مطمن نباش عزیزم ایناطلاق نمیگیرن فقط ی مدت اعصاب بقیه رو بچرو خورد خاک شیرمیکنن همین
مرد که تـــــــــــو باشی زن بـودن خـوب است .. از مـیان تمام مذکرهای دنیـا ... فقط کـافیـست پــای تــــــــــو در میان باشـد .. نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانوم بودن چه کیــــفی دارد ..
به نظر منم اجازه نده بیاد توی زندگی شما. اصلا درست نیست. باید یه فکر اساسی بکنه . از یه مشاور خوب براش نوبت بگیر که راهنماییش کنه. از این طریقا کمکش کن.
هیچ وقت امید را از کسی نگیریم. شاید اون تنها چیزی هست که داشته باشه.
ببخشید عزیزم عذر میخوام اینو میگم کسی که با مادرش نمیسازه از بقیه چه توقع؟؟؟
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ