2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان لطفا سوال دارم

1932 بازدید | 11 پست

سلام خانومایی گل... میگن شرایط چله گرفتن دائم الوضو بودنه ...خب وقتی عادت ماهیانه هستیم چجوری باید وضو بگیرم تو این چهل روز؟؟!!!؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  تو عادت ماهانه میشه وضو گرفت گلم. اتفاقا میگن تامیتونین اون دوران باوضو باشین. التماس دع ...

ممنون عزیزم ...خدا خیرت بده همیشه چله میگرفتم نتیجه نداشت الان شرایط ش رو خوندم فک کردم نمیشه واسه خانوما!!!!

شرط نیست در همه اعمال مستحبی وضو خوبه و شرط کمال یک کار هست ولی لابد و لازمش نیست میتونید وضو نداشته ...

آخه خیلی چله گرفتم اما نتیجه نداده ... الان شرایطش رو خوندم وضو جزش بود 

ممنون عزیزم ...خدا خیرت بده همیشه چله میگرفتم نتیجه نداشت الان شرایط ش رو خوندم فک کردم نمیشه واسه خ ...

قربونت برم 

امایه تجربه.... فقط نیت توجهت کار رو درست میکنه. هرچی میخونی باتوجه بخون. خدا حاجتتو بده برای منم دعاکن

1403/5/22مردم
قربونت برم  امایه تجربه.... فقط نیت توجهت کار رو درست میکنه. هرچی میخونی باتوجه بخون. خدا حاجت ...

آره نوشته بود اینم ک تو این چهل روز نباید یک لحظه هم ناامید باشی و ذکری ک مربوط به نیتت هست رو باید تکرار کنی 

آخه خیلی چله گرفتم اما نتیجه نداده ... الان شرایطش رو خوندم وضو جزش بود 

وضو شرط کمال هست نه شرط قبولی  

و اینکه چله گرفتید قبول نشده حتما حکمتی درش هست به خدا توکل کنید و نا امید نباشید و به باطن کار فکر کنید مثلا قبل از چله اگه در توان دارید یه انفاقی، صدقه ای و این که لکر رو با خلوص نیت و از ته دل بگید نه اینکه لقلقه دهان باشه به پدر و مادرتون بگید براتون دعا کنن و... و..... 

وضو شرط کمال هست نه شرط قبولی   و اینکه چله گرفتید قبول نشده حتما حکمتی درش هست به خدا توکل کن ...

آخه من واسه چیزای خاصی چله نگرفتم... مثلا واسه مهربون شدن بقیه باهام چله گرفتم چیزای خیلی روحی و حسی نه پول و مقام و یه کارخاص!!! ایشاالله ک این دفعه نتیجه بگیرم 

آخه من واسه چیزای خاصی چله نگرفتم... مثلا واسه مهربون شدن بقیه باهام چله گرفتم چیزای خیلی روحی و حسی ...

متوجه شدم پیشنهاد دارم بهت سعی کن نماز شب بخونی برای این امور ولو شده دو رکعت قبل از اذان صبح و زیارت عاشورا اینها خیلی خوبن و اینکه اگه دوست داری که صفات ناپسندت بره و اخلاق خوبی داشته باشی باید در این زمینه مطالعه و عمل و مشارطه و مراقبه و محاسبه کنی و در کنارش دعا هم بکنی  

متوجه شدم پیشنهاد دارم بهت سعی کن نماز شب بخونی برای این امور ولو شده دو رکعت قبل از اذان صبح و زیار ...

عزیزم من اخلاق بدی ندارم اتفاقا همه میگن ساده و مهربونی اما میدونی دوست داشتنی نیستم!!! وگرنه همه ی دوستام میگن تنها دوست شونم ک هرگز بهشون بدی نکردم

عزیزم من اخلاق بدی ندارم اتفاقا همه میگن ساده و مهربونی اما میدونی دوست داشتنی نیستم!!! وگرنه همه ی ...

عزیزم من که نگفتم خدای نکرده شما اخلاق بدی دارید همه ما آدم ها یک سری رذایل اخلاقی دارن معصوم که نیستیم اگه تمام صفات پسندیده در ما بود که میشدیم معصوم 

ان شاء الله موفق باشی