2777
2789
عنوان

نوزاد یک کیلو و سیصد

| مشاهده متن کامل بحث + 9961 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا تو هفته چند؟ امپول ریه براش زده بودی؟

اره ماه هفت ده بودم آخه دوقلو بودن دتا بچه یک کیلو نهصد فکررررشو بککن خخخخخ ای خواهر روزی خور دنیا باشن می‌مونن. گوش کن نوزاد شیر می خوره؟؟؟ اون فکش قدرت به مک نداره با سرنج بهش بده خودتم هر بیست دقیقه بهش بده

اره ماه هفت ده بودم آخه دوقلو بودن دتا بچه یک کیلو نهصد فکررررشو بککن خخخخخ ای خواهر روزی خور دنیا ب ...

نی نی من هنوز نیومده

ولی دکتر گفته ممکنه زودتر بیاد

الان تو هفته ۳۲ام

ایشالا ک همشون سلامت بیان بغل مادرا

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
تو هفته 33دنیا اودن آمپول ریه زده بودم. دوقلو 😍

ماشالا 

خدا نگهشون داره برات

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
دخترای من الان ده سالشونه ماشاالله😍😍😍😍

ماشالا

پسر خواهرمم هفته ۳۰اومد

۱۴۰۰بود

الان ده سالشه...ماشالا قد بلند و باهوش😍

خب اینجوری فقط دل اون مادرو میترکونید،من خودم بچم نارس بود،فقط با بغض نگاش میکردم که چرا انقد کوچولو ...

وای خدااایااا... 

من انقد از بچه منظور نوزاد میترسم... 

چجوری بغل میگرفتین یا لباس میپوشوندین؟؟؟ 

وای خدااایااا...  من انقد از بچه منظور نوزاد میترسم...  چجوری بغل میگرفتین یا لباس میپوش ...

من هیچی بلد نبودم،اما چون۱۷روز بستری بود خودمم پیشش بودم اصن خونه نمیوفتم،البته اون موقع کرونا نبود و میزاشتن پیش بچه باشی،اونجا پرستارا یادم دادن چجوری شیرش بدم بغلش کنم،پوشکشو عوض کنم،جوری که اومدم خونه مامانمو مادرشوهرم میترسیدن دس بزنن بهش همه کاراش باخودم بود،حتی حموم دادنش،خیلی سخت بود،توی چند روز ده کیلو کم کردم،هنوزم یاد اون موقعا میفتم ی سیر گریه میکنم،بچم از اینابود که اولاش جیغ جیغو بود،مدام بغلم بود و اگ زمین میزاشتمش گریش گوش اسمونو کر میکرد،تادوماهگی اینجوری بود،یعنی تو بیست و چهارساعت شاید چهارپنج ساعت نمیخابیدم،وقت نمیکردم غذا بپزم،هیچکسم پیشم نبود،مادرشوهرم خودش مریضه زانو و کمر نداره،نزاشتم بمونه گناه داشت،مامانمم انفولانزا گرفته بود ترسیدم بیاد پیشم،خونمم ی کم دور بود،حتی جوری که شوهرم از سرکار میومد ی سیب پلو میزاشت دوتایی میخوردیم😄😄😄طفلک هیچی جز سیب پلو بلد نبود😄منم انقد ب خودم نرسیدم که غذا بخورمو چایی و دمنوش بخورم کم کم شیرم خشک شد مجبور شدم شیرخشک بدم😔البته الحمدلله که برام موند،ده برابر اون سختیو به جون میخرم

بچه من وارو چهار ماه شده و هنوز به دستاش توجهی نداره و اشیا را نمیگیرد لبخند داره و اشیا را با چشم ...

نگران نباش،انقد بچتو با بقیه بچها مقایسه نکن،هر بچه ای ی جوره،طبیعیه که با دستاش ارتباط نمیگیره،از۶ماهگی ب بعد متوجه حرکات دستشون میشن،حدود۷ماهگی ام میشینن ی ماه بعدش چهاردست و پا میرن،مهم اینه ب حرکاتت چاکنش نشون بده،مثلا برات بخنده،یا با چشماش نگاهت کنه و حرکاتتو دنبال کنه

من هیچی بلد نبودم،اما چون۱۷روز بستری بود خودمم پیشش بودم اصن خونه نمیوفتم،البته اون موقع کرونا نبود ...

الهی شکر.. خدا حفظش کنه عزیزدلم... 

واقعا سخته بزرگ کردن بچه... 

بی زحمت برام دعا کن داغونم ازمایشای تو دلیم مشکوکه ب سندروم داون... هییییییی 

الهی شکر.. خدا حفظش کنه عزیزدلم...  واقعا سخته بزرگ کردن بچه...  بی زحمت برام دعا کن داغ ...

ان شالله چیزی نیست،این دکترا شدیدن ادمو میترسونن،توسل کن به حضرت رقیه خیلی حاجت میدن،به دوستم گفتن بچت صد درصد سندرومه،اومد دنیا هزار ماشالا الان چهارسالشه سندرومم نیست،به خاهرمم گفتن احتمال داره،اونم نبود،به منم گفتن مشکوکی،ازمایش دادم چیزی نبود،اهرش کاشف به عمل اومد که ماما جلو دست دکترم اون ازمایشگاه ک ازمایش میگیره دامادشه و عمدن این حرفارو میزنه