2777
2789
عنوان

نوزاد یک کیلو و سیصد

| مشاهده متن کامل بحث + 9953 بازدید | 52 پست
ان شالله چیزی نیست،این دکترا شدیدن ادمو میترسونن،توسل کن به حضرت رقیه خیلی حاجت میدن،به دوستم گفتن ب ...

ان شالله.. ممنون قشنگم... واقعا چن روزه با پیامای دوستانی مث شما اروم تر شدم... ان شالله واس منم ی خطای پزشکی باشه... 

💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوالی داری بپرس عزیزم،من کامل دراختیارتم بهت جواب بدم،چون خودمم کشیدم این دردو،سخته اما باید مث زن ق ...

سلام

خوبید

تشکر از دلداری و همراهیتون 

چون بچه ام با وزن پایین و کم کاری تیروئید به دنیا آمد خیلی نگران سلامتیش  هستم

هی توی اینترنت سرچ میکنم که حالا بچه چهار ماه چطور باید باشه و ....

وقتی میبینم مثل آنها  نیست میترسم

با خودمم میگویم که زودتر به دنیا آمده و طبیعی هست

اما باز نگران میشوم

شما بچه تون حرکات و توانایی هاش مثل بقیه بچها بود؟

از نظر هوشی چطورند؟

قد بچه تون موقع تولد چقدر بود  ،حالا چقدر شده ؟

سلام خوبید تشکر از دلداری و همراهیتون  چون بچه ام با وزن پایین و کم کاری تیروئید به دنیا آمد ...

سلام عزیزم،از متنت استرس میباره،چرا انیقد خودتو استرس میدی،اکثر مردم مشکل تیرویید دارن و مشکلی ام براشون پیش نمیاد چون تحت نظر پزشکن،دوست من کلا تیررییدشو برداشتن قرص میخوره و کاملا سالمه،بچه توام جز اوناس،ببین بچه تو فک کنم حدودسی هفته بدنیا اومده، درسته؟

بچهای نارس چون کمتر توشکم مادر رشد کردن رشدشون تا دوسالگی توی تاخیره،ان شالله بعد از دوسالگی عیییییین بچهای نرکال میشن،نگران نباش و خیالت راحت،بچه منم مث بچه تو تاخیر داشت توی یادگیریا و واکنشاش جوری که تا سه چهار ماهگی حتی لبخندم نمیزد،بعده ی مدت دیگه خوب شد و کم کم همه چیو یاد گرفت،فقط سعی کن بچتو ننشونی بگی زودتر نشستن یاد بگیره،زودتر راه بره و ....

بزار هر وقت عصبای رشدش کامل شدن همرو انجام میده

اره دخترعموم نارس ب دنیا اومد یه کیلو دیویس بود شیرخشک اپتامیل خورد الان سه ماهشه وزنش شده دو و هشتصد

روزمرگی هامو یادتون میدم... مطمئنم ترفندای باحالیه ب تاپیکام سر بزنید😉(تبلیغ نیست 😐بخونین میفهمین منظورم چیه) 

من بچه 500 گرمی رو دیدم ک زنده مونده و الان 4سالشه❤️❤️

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

دخترمنم نارس نبود نیازی به دستگاه نداشت.هفته ۳۶ که تموم شد بدنیا اومد.اونقدر کوجولو بود که سینم تو دهنش نمیرفت.من کمکی شیرخشک هم روزی یک دوبار بهش میدادم.فقط تا دوماه خورد.بعدشم فقط شیر خودم.دکتر گفت ۴ ماهگی غذاکمکی شروع کن.خداراشکر خوب خوب شد.الانم یکسال وچهارماهشه نسبت به بچه های همسن خودش خیلی باهوشتر وفعال تره.همه کاراش خودش انحام میده.نگران نباش بزرگ میشه

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
بچه من وارو چهار ماه شده و هنوز به دستاش توجهی نداره و اشیا را نمیگیرد لبخند داره و اشیا را با چشم ...

اصلا قیاس نکن هستن بچه هایی ک 4کیلو دنیا اومدن ولی کاراشون عقبتر از همسنا بوده فقط تمرین کن باهاش با دکترش در ارتباط باش همین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

نگران نباش،انقد بچتو با بقیه بچها مقایسه نکن،هر بچه ای ی جوره،طبیعیه که با دستاش ارتباط نمیگیره،از۶م ...

سلام بچه چهارم

اتفاقا من هم بچه چهارم هستم

تشکر از راهنماییهاتون 

انشاالله که همیشه  خیر و خوبی ببینید 

راستی بچه شما هفته چند و با چه وزنی به دنیا آمد ؟

سلام بچه چهارم اتفاقا من هم بچه چهارم هستم تشکر از راهنماییهاتون  انشاالله که همیشه  خی ...

قربونت بچه چهارم جان😄

بچه من۳۶هفته بود اما چون فشار خون داشتم اتفاقی برای جفت مشکل پیش اومده بود و جفت رشد نکرده بود،جفتش از هفته۲۰خونرسانی رو ب شدت کم کرده بود و خدا بهم رحم کرد ک بچم خفه نشد،بچه من۳۶هفته با وزن۱۴۵۰بدنیااومد،درحالی که بچهای۳۶هفته حدقل وزنشون دو و نیم هست،ولی۱۷روز بستری بود بخاطر وزن کم و داروها و آنتی بیوتیک هایی ک بهش میزدن

قربونت بچه چهارم جان😄 بچه من۳۶هفته بود اما چون فشار خون داشتم اتفاقی برای جفت مشکل پیش اومده بود و ...

عزیزم من هم دقیقا مثل شما 

۳۶ هفته با وزن ۱۳۰۰ و قد ۳۷ سانتی متر ،۱۷ روز بستری

فقط بچه ی من را بخاطر مشکوک بودن به انسداد روده  ،خیلی اذیت کردند ،کلی ازمایش و عکس و.....

ولی خدا را شکر مشکلی نبود و  با رضایت شخصی مرخصش کردیم