2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا ما کمتر از سه و نیم ندیدیم

سوالی داری بپرس عزیزم،من کامل دراختیارتم بهت جواب بدم،چون خودمم کشیدم این دردو،سخته اما باید مث زن قوی باشی،یه مادر قوی که بچش تا چند وقت دیگه پوستشو میکنه😄😄😄مث پسر من که الان ده ماهشه و دهنمو سرویس کرده😄

اتفاقا بچهای زیادی توی سراسر دنیا بدنیا میان که نارس ان،و مدتی توی دستگاه میمونن

بچه من چهارونیم کیلو بود!!

الکی.گفتم من اصلا بچه ندارم اره دیدم 4 قلو بودن جا نبود تو شیکم دختر خالم براشون 

از دو سالگی عادی شدن دیگه قدشون مث بقیه شد

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

بچه من وارو چهار ماه شده و هنوز به دستاش توجهی نداره

و اشیا را نمیگیرد

لبخند داره و اشیا را با چشماش دنبال می کند 

وزنش هم الان شده سه کیلو و نیم

می خواهم بدونم اگر کسی  تجربه ای داره بگوید 

این بچها چقدر طول می کشه  که مثل بچهای دیگه بشوند

آیا هوششان  چطوری هست

در ضمن کم کاری تییرویید هم داره و قرص مصرف میکنه

د

بچه من وارو چهار ماه شده و هنوز به دستاش توجهی نداره و اشیا را نمیگیرد لبخند داره و اشیا را با چشم ...

شماهم‌تو بارداری کم‌کاری تیرویید داشتین؟؟

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

عرض کردم ما ندیدیم  ما ۶ کیلویی هم داشتیم

خب اینجوری فقط دل اون مادرو میترکونید،من خودم بچم نارس بود،فقط با بغض نگاش میکردم که چرا انقد کوچولوه که تو کف دستم جمع میشه اما بچهای دیگه دودستی بغلشون میکنن،

پسرخاهرم ۱۴۰۰بود

الان ماشالا قد بلند و تپل مپل

دوقلوهای عمومم ۱۲۰۰/۱۳۰۰بودن

خیلی رشدشون خوب بوده و تپلی شدن

از نظر هوش و یلدگیری هم مثل بچهای دیگن

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
بچه من وارو چهار ماه شده و هنوز به دستاش توجهی نداره و اشیا را نمیگیرد لبخند داره و اشیا را با چشم ...

ای بابا

چیزی نیست ک عزیزم

باید تاریخ تولد این کوچولوها رو از از تاریخ اصلی حساب کنی...ن از روزی ک دنیا اومدن

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
مال من یک کیلو نهصد بود بدون دستگاه فقططط شیر خودم هر یک ربع دادم رشد کرد ماشالله زود بزرگ شد

ماشالا

تو هفته چند؟

امپول ریه براش زده بودی؟