الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی هفته بدجور مریض بودم تب اسهال استفراع و بدن درد و بی اشتهایی نمیدونم اون کوفتی بود یانه
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
نمیدونم کروناس یا آنفولانزا هیچ علائمی ندارم از پنجشنبه فقط حس بویایی وچشاییمو از دست دادم چشاییم مثلا مزه ترش یا شیرین میفهمم ولی کامل نه بویایی کلا ندارم قبلش گلودرد داشتم خوب شد
من اینقدر رعایت میکردم که هیچ کس نمیکرد فقط یک روز رفتم خونه یکی از فامیل ها که حالش خوب بود من و چند تا از خواهر هام وقتی برگشتم خیلی خسته و داغون بودم بعد دو روز علایم نشون داد اینقدر بهم سخت گذشت دیگه خیلی رعایت میکنم
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
من نگرفتم. با شوهرم و 3تا بچم سه روز تو خونه ی بابام بودم که بابام بدن درد شدید. داداشم دل درد شدید و اسهال. مامانم بی حال. بعد چند روز مامانم رفت بیمارستان. من و شوهرم حتی قلیون اونا را کشیدیم. اما شکر خدا نگرفتیم
خدارو شکر کنید که نگرفتید ما روزای سختی داشتیم یه خانواده چهار نفره توی خونه افتاده بودیم نه میتونستیم از جامون بلند شیم نه غذا درست کنیم بچه هام هر رو اسهال و استفراغ و تب بالا