2777
2789
عمل فیس لیفت یا لیفت صورت معمولا بالای ۴۰ سالگی توصیه میشه

ممنون😚

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال منو گرفتی چقد بیکاری من عزیزم کارشناس بیهوشی هستم و در همه ی زمینه ها کار میکنم و اطلاعاتی ک ...

بیکار چیه ی دکتره بود اسمش رحیمی انقد تبلیغشو کردن چن نفر رفتن پیشش تو همین سایت گند زده به صورتشون،فقط تو میخای زرنگ بازی دربیاری اونم شرمنده،چرا مردمو بیچاره میکنی

مشاور تحصیلی و کنکوری
بیکار چیه ی دکتره بود اسمش رحیمی انقد تبلیغشو کردن چن نفر رفتن پیشش تو همین سایت گند زده به صورتشون، ...

تبلیغی در کار نیست

سوالات علمی مطرح میشه اینجا

و تا بتونم پاسخ میدم

در مورد پزشک هم هرکسی خودش انتخاب میکنه اونم با تحقیق نه تبلیغ

سلام تزریق چربی به سینه ماندگاری داره؟ بعد من خیلی لاغرم و خب چربی ندارم یعنی باید چاق بشم؟

تزریق چربی برای سینه اصلا توصیه نمیشه

علاوه بر ماندگاری کم قرینه هم درنمیاد

دوستان ایشون مبلغ دکتر بیات شهبازیه چیه اونه،وقتتونو هدرندین،دکتر اگه دکتر باشه لازم به تبلیغ نداره

دکتر شهبازی کاملا میشناسم

خودمم پیشش عمل کردم

کسیو که مجبور نمیکنیم

چرا شما عصبانی حالا

در بعضی موارد که بینی سر بالا دوس دارن لب هم یکم بالا کشیده میشه  ولی چشمها تغییری نمیکنه معمو ...

ممنون عزیزم. بالاخره یکی جواب سوالمو درست داد😘😘خیالم راحت شد

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...
تاثیر زیادی نداره معمولا به نتیجه دلخواهت نمیرسی

من بینیم اوکیه از همه لحاظ یه کوچولو خیلی کم سرش پایینه دوست دارم یکم سر بالا باشه بنظر شما ژل تزریق کنم اوکی میشه؟

میشه دعا کنی بیماریم خوب شه؟ شاید خدا حرف تو رو شنید:)❤️🫂
من بینیم اوکیه از همه لحاظ یه کوچولو خیلی کم سرش پایینه دوست دارم یکم سر بالا باشه بنظر شما ژل تزریق ...

من حقیقتا ندیدم اینکارو با تزریق ژل انجام بدن

اگه بینیت کوچیکه پس دستش نزن

قشنگه