2777
2789

بلد نیستم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

منم همین الان درخواست دادم 

حذف تاپیک رو سرچ کن 

برو پابین تو نام کاربران نی نی یار میاره اونو بزن و اولین تامیکش رو انتخاب کن اونجا راهنماییت میکنه فقط تا ساعت چهار فرصت داری

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
منم همین الان درخواست دادم  حذف تاپیک رو سرچ کن  برو پابین تو نام کاربران نی نی یار میار ...

بالای تاپیکتون که نوشته www.ninisite روی اون بزنید تا کپی بشه بعد برید توی صفحه نی نی یار قسمتی که همیشه پست میزارید اون سنجاق رو بزنید لینک رو روی اولی کپی کنید روی دومی بنویسید مثلا حذف, بعد  اضافه کردن رو بزنید بفرستید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.