2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

152 بازدید | 33 پست

من از همکارم خوشم میاد یکی دو ساله 

و این آقا هم به نظر از من خوشش میاد 

حدود ۳ بار حس کردم نشون میده منو به همکاراش ولی جلو نیومد تا روز آخر نخ می‌داد 

امسال شرایط انتقالیم جور شده 

به نظر شما انتقالی بگیرم و اون آقا اگه بخواد میاد یا هنوز اونجا بمونم بلکه جلو چشش باشم شاید اومد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیه خودتو دنبال کن، اگه کسی بخواد بخشی از دنیات بشه خودش راهشو پیدا کنه.

اگه خودت بهش تمایل داری قضیه‌ش فرق میکنه، خب باید بهش نشون بدی اما اگه حس خاصی نداری منتظر واکنش اون نمون.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
بله خیلی دوسش دارم گفتم ک

خب ایشون هم از این علاقه خبر داره؟

اگه نه طوری باهاش برخورد کنه که بدونه توم بی میل نیستی بعد اگه علاقه دو طرفه باشه خودش قدم بعدی رو بر میداره.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
خب ایشون هم از این علاقه خبر داره؟اگه نه طوری باهاش برخورد کنه که بدونه توم بی میل نیستی بعد اگه علا ...

خب فکر نکنم بدونه من خجالت کشیدم نشون بدم 

تو رو خدا بگو چطوری بفهمونم بهش

ببخشید میشه بگی چطوری بهش نشون بدم؟

خب بستگی به محیط تون داره.

اما باهاشون حرف بزن، شوخی کن، به جزئیات رفتاریش دقت کن، حتی اگر دختر شجاعی هستی و جواب نه شنیدن اذیتت نمیکنه میتونی خیلی راحت بهش پیشنهاد آشنایی بدی اگر گفت آره که چه بهتر اگر هم نه که تکلیفت روشن شده.

البته قبلش یه پرس و جویی بکن ببین اصلا تو رابطه هست یا نه.

خب بستگی به محیط تون داره.اما باهاشون حرف بزن، شوخی کن، به جزئیات رفتاریش دقت کن، حتی اگر دختر شجاعی ...

نه فک نکنم تو رابطه باشه ولی ارتباط ما به شدت رسمیه 

و توی بخش دیگه کار میکنه 

من فقط در طول روز گاهی میبینمش

خب بستگی به محیط تون داره.اما باهاشون حرف بزن، شوخی کن، به جزئیات رفتاریش دقت کن، حتی اگر دختر شجاعی ...

حرف زدم رفتم چند باری سوالای مختلف پرسیدم ولی فایده نداشت یعنی فقط نخ دادنش بیشتر شد که باز خجالت کشیدم حتی ی لبخند بهش بزنم اصن ولی نیومد جلو

نه فک نکنم تو رابطه باشه ولی ارتباط ما به شدت رسمیه و توی بخش دیگه کار میکنه من فقط در طول روز گاهی ...

یعنی هیجوره نمیتونی غیر مستقیم ارتباط برقرار کنی؟

مثلا یه سوال کاری ازش بپرس که اون بتونه جواب بده، یا راجب موضوعی مثلا کاری ازش راهنمایی بخواه، سر راهش سبز شو، ببین غیر سر کار کجاها رفت و آمد میکنه و وقت میگذرونه برو اونجاها و تو دیدرس باش.

یذره تلاش کن دیگه دختر😅

میونی کمکم کنی ؟پیشنهاد دوستی بدم قبول میکنی؟

عزیزم من در همین حد که راهنمایی کردم بلدم واقعا.

بخدا راهکار خاصی وجود نداره، خب وقتی بهت نخ میده باید توم توجه نشون بدی که نترسه بیاد جلو چون هردو توی محیط کاری هستید،

وقتی نخ میده و تو بی محلی میکنی یعنی ازت خوشم نمیاد برو پی کارت، کار خاصی هم نمیخواد بکنی که خجالت بکشی، فقط طوری نگاهش کن و باهاش حرف بزن که متوجه بشه با بقیه برات فرق داره.