2777
2789

سلام خانوما

من همین الانشم دوتا بچه دارم، شوهرم جدیدا همش میگه که یدونه بچه دیگه بیاریم. اما من زیاد موافق نیستم.

شماها تجربه ای تو این زمینه ندارین ؟

همیشه و در همه حال خداروشاکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام حوصله و پول دارید؟

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

مثل شوهر من . الان یدونه دارم . میگه ۳ ۴ تا بچه میخوام😐😐😐

اما من قبول نخواهم کرد 😂

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

عزیزم😊شنیده بودم مردی اگه زنیو خیلی دوست داشته باشه همش ازش بچه میخواد

بهش بگو دوسم نداشته باش😅

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یکی از اشناهای ما سه تا بچه بافاصله سنی کم داره. سختی خیلی داره. باید مدیریت سه تا بچه داشته باشی.دعواشون میشه بالاخره. 

ولی اگه در خودت میبینی بیار

یه جایی که فکرش رو نمیکنی خدا گل میکاره وسط غم هات!!!