2777
2789
عنوان

خلط گلو در بارداری

184 بازدید | 4 پست

من قبلا سابقه داشتن خلط گلو رو زیاد داشتمو از همون اول بارداری هم باهام بوده بدون گلو درد فقط شبا قبل خواب یکم اذیتم میکرد با سرفه کردن خوب میشدم الان دو سه روزه حجمش زیاد شده نمیدونم چیکار کنم باردارم کم کاری تیروئید هم دارم که تو نت نوشته بود نمی تونم شلغم بخورم

دکتر هم شوهرم نمیزاره برم میگه کرونایی زیاده

به نظرتون چیکار کنم چی بخورم برام خوبه؟دکتر نرم خطرناکه؟

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
اگر خیلی اذیتی از دکتر های آنلاین استفاده کن برای تیرویید دارو مصرف می‌کنی دیگه ؟

آره دکتر واسه اون دارو داده بهم

دکتر آنلاین چطوری پیدا کنم؟

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دکتر واسه اون دارو داده بهم دکتر آنلاین چطوری پیدا کنم؟

چند تا اپلیکیشن هست میتونی برای اطمینان شماره نظام پزشکی سونو هم سرچ کنی

من از وقتی که کرونا اومده خیلی از دکترهای آنلاین کمک گرفتم و نسخه هاشونو استفاده کردم 

مگه اینکه مشکل خیلی حاد باشه میگن حضوری معاینه بشه وگرنه همون آنلاین کار آدم راه میفته 

اپلیکیشن دکتر ساینا و اپلیکیشن پزشکت رو من میشناسم خودم از دکتر ساینا استفاده میکنم