2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم اونایی که نوزاد بد خواب دارن بیان کمکم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 36 پست
بچت احتمالا ریفلاکس داره یا کولیک مگه میشه همیشه موقع خواب گریه کنه

اره به خدا شدید گریه میکنه همیشه موقعه خواب همیشه دیوونه شدم کولیک داشت دیگه نداره ولی رفلاکس پنهان داره که دارو میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خاب پسرم و از دو ماهگی تنظیم کردم.باید براش برنامه ریزی کنی.باید برای خابش یه برنامه تکراری بچینی ک عادت کنه.من ساعت 11 شب ک میشه میبرم تو اتاق برقارو خاموش میکنم چراغ خابشو روشن میکنم.یه اهنگ لالایی براش دانلود کردم اونو می زارم همون موقع شیرشو میدم و یا م رو پام می زارم و میخابونمش.هر شب همینه.خودش میدونه دیگه وقتی چراغ خاموشه باید بخابه تا صبح.الان 7 ماهشه .هر شب برنامش همینه.

دلیلی برای استرس وجود نداره   
من خاب پسرم و از دو ماهگی تنظیم کردم.باید براش برنامه ریزی کنی.باید برای خابش یه برنامه تکراری بچینی ...

عزیزم شما بچتون سر به راهه.. بعضیا اینجوری نیستن هر کار کنی نمیخوابن من خودم تجربشو دارم دختر من دیگه بزرگ شده اما هنوز یاد نگرفته بخوابه یا نمیدونم دوست نداره بخوابه

دخترم تمام زندگی من