2777
2789
عنوان

دیگه کم آوردم اونایی که نوزاد بد خواب دارن بیان کمکم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 36 پست
اخه پتو روش نمیکشه میترسم سرمابخوره  8شب میخوابه به زور چون خوابش میاد تا صبح 5بار شیر میخوره ...

حالا واسه تو خوبه پسره من کل ۲۴ ساعت ۴ ساعت به زور می خوابید چشام شده بود کاسه خون از بس بی خوابی کشیده بودم پسره من الان ۴ سالشه تقریبا از ۱ سالگی یکم بهتر شد ولی الانم از خوابیدن خوشش نمی یاد 

هوا داره سرد میشه بچه رو عادت نده هروز با حموم بخوابه فقط سرگرمش کن شبا زیاد زود نخوابه قبل خوابم شیر خشک یا غذای کمکی شو بده سیرش کن جاشو تمیز کن بزار بخوابه لباسم با اندازه بپوشون که روشو نمیزاره بکشی مریض نشه خودتم روشو نکشی که بیدارشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد موقع میخوابونی ظهر بخوابون شب تا ده باهاش بازی کن سر گرمش کن بیدار بمونه ده به بعد بخوابون تا صب ...

خیلی گریه میکنه خوابش میاد یه فقط اینکارو کردم تاثیری نداشت باز 5صبح بیدار بود 

بعدم بدخواب میشد سختتر میخوابید

هوا داره سرد میشه بچه رو عادت نده هروز با حموم بخوابه فقط سرگرمش کن شبا زیاد زود نخوابه قبل خوابم شی ...

بخدا همه ی اینکاراو میکنم فقط مشکل اینه انقدر گریه قبلا رو پا میخوابید اما الان اصلا منو هلاک میکنه

خیلی گریه میکنه خوابش میاد یه فقط اینکارو کردم تاثیری نداشت باز 5صبح بیدار بود  بعدم بدخواب می ...

باید سعی کنی عادت بدی راهش اینه شب زیاد زود نخوابه وقتی گریه میکنه سرگرمش کن پسر منم اینجوری بود من از سه ماهگیش خواب ظهرو کم کردم شبام ده میخوابوندم یه مدت اذیت کرد بعد عادت کرد از ده میخوابید تا دو بهش شیر میدادم میخوابید تا پنجو شیش خودم بیدار میکردم شیر بخوره اگه نمیکردم تا هشت میخوابید دیگه میخوابید با خودم بیدار میشد

باید سعی کنی عادت بدی راهش اینه شب زیاد زود نخوابه وقتی گریه میکنه سرگرمش کن پسر منم اینجوری بود من ...

چقدر خوب خوب بازم برای اینکه میخوام بخوابونم گریه میکنه چاره برای خواب میخوام

دختر منم همین بود یعنی تا 6 صبح بیدار بود هنوزم همینه الان یکسالش بیشتره دیگه فهمیدیم تو ماشین که شیر بخوره میخوابه.. روزی 3 4 بار وقتی خوابش میاد میریم بیرون تو ماشین شیرش میدم میخوابه..

دخترم تمام زندگی من