2777
2789

الان 6ماهشِ از اول دنیا امد سخت میخوابید شیرم سخت میخورد اخرم سینمو ول کردشیرخشکی شد

الان نه تو ننو میخوابه نه تو بقل نه رو پا نه خودش دیگه نمیدونم چیکار کنم یه ماهه کمکی هم میخوره شیر چون کم میخوره مجبور شدیم کمکی زود شروع کنید یعنی پیر شدم کسی چاره ایی داره برای خوابش تجربه ایی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل دخترت دقیقا مثل کنه.ن می خوابید ن شیر میخورد ن غذا

سینه هم نگرفت شیر خشکی شد با اینکه شیر زیاد داشتم

دخترت احتمال زیاد رفلاکس پنهان داره تا کوچیکه ببر ی دکتر عالی.تا دارو بده

من دخترم دو سال و نیمشه.کمبود وزن داره.خدا خیرش بده دکترش داروی معده داد حالا یکم خوراک میخوره

تجربه هایی که من کسب کردم😎اول شبا تا خودش از خواب پانشد بیدار نکن که بهش شیر بدی گشنش بشه بیدار میشه دوم غذاشو بده پوشکشو عوض کن هوایه اتاقو تنظیم کن بخابه سوم تا از خواب بیدارشد شیرشو زود بده که دوباره بخابه

وای من درکت می کنم پسره منم همین بود خیلی سخته شب قبل خواب ببرش حموم خسته بشه بلکه یکم بخوابه 

اخه پتو روش نمیکشه میترسم سرمابخوره 

8شب میخوابه به زور چون خوابش میاد تا صبح 5بار شیر میخوره صبح هم یه بار 5صبح بیدار میشه میخوابونم یه بار 8 دیگه نمیخوابه تا 12 دوباره بیدار تا4 بازور باید بخوابونم گریه میکنم شدید انگار زدمش دیگه نمیدونم چیکار کنم پسر شما کی بهتر شد؟

اخه پتو روش نمیکشه میترسم سرمابخوره  8شب میخوابه به زور چون خوابش میاد تا صبح 5بار شیر میخوره ...

بد موقع میخوابونی ظهر بخوابون شب تا ده باهاش بازی کن سر گرمش کن بیدار بمونه ده به بعد بخوابون تا صب بخوابه یه هفته این کارو کنی عادت میکنه

اگه مشکل نفخ یا رفلاکس داره حلش کن 

پسرم منم همیجور بود روزایی که میرفتیم خونه اقوام که باهاش بازی میکردن و خسته میشد بهتر میخابید قبل خواب حمام و ماساژ و اینا هم تاثیرداره 

در طول روز هم چرت چرت نخابونش و سعی کن بیدار نگه ش داری تا شب یه سره بخابه

البته خیلی به کمک اطرافیان نیاز داری