پرنسس_برفي مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 596 عنوان لطفا اگه ميتونيد يكم كمكم كنيد 52 بازدید | 4 پست بچه ها رفتارنامزدم بخاطر اين وضعيت مالي و اين چيزاي جامعه بامن خيلي بدشده همش بي حوصلش همش كلافه توفكره بمن ميگه يكم دركم كن اما من خيلي خسته شدم دوسدارم تورفتارم يه تغييري ايجاد كنم كه اون بيادسمتم چيكاركنم كسي ميتونه بگه و بيشترهم مقصر خودم بودم كه يكم يجاها بهم برنخورده و غرورم برام مهم تر نبوده البته بختطر اين بوده كه رابطمونو دوسداشتم و دلم ميخواس همه چي تقريبا خوب باشه ...😔😔😔اونم خوبياي خودشو داره بد نيست اصلا اما دلم ميخواديكم اون بيادسمتم 1399/07/08 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاترین_ارنشاو عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 7009 عزیزم دلار 30 تومنی دیگه رمقی برای اقایون میذاره آخه؟ حق داره کلافساگه الان بخوای طاقچه بالا بذاری اصلا کمکی به رابطتون نکردی
پرنسس_برفي مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 596 عزیزم دلار 30 تومنی دیگه رمقی برای اقایون میذاره آخه؟ حق داره کلافس اگه الان بخوای طاقچه بال ... 😔😔
mahlamansouri عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 1601 Marg bar baeso banishElahi tike tike beshe Zarezare bemire k dare zarezare mikoshamoon من میخاستم ببوسمش بذارمش کنار بوسیدمش برنامه عوض شد😓😂😂😂
پرنسس_برفي مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 596 Marg bar baeso banish Elahi tike tike beshe Zarezare bemire k dare zarezare mikoshamoon ... 😭😭😭واقعا