2777
2789
عنوان

کارم شده گریهه

256 بازدید | 13 پست

یک ساله ریزش مو شدید دارم, در حد کچلی, کف سرم کاملا مشخصه, ازمایش و سونو مشکلی نداشتم, فقط ازمایش هورمون ندادم که اونم چون علایمی ندارم فک نکنم مشکلی باشه.. نمیدونم چرا ای طور شد..موهام یک سوم شده.. میبندمش مثل دم موشه..هر روزم شده گریه.. به خاطر کرونا میترسم برم دکتر,که البته به اونم امید ندارم با توجه به خوب بودن سونو و ازمایش, کسی مثل من بوده در این حد؟ و برگشته باشه موهاش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رژیم گرفتی تتحالا؟برنجو قطع نکردی؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

موهاتو با کِش نبند...کشیده میشه؛ ریشَش سُست میشه.

پیاز فراوان بخور.

یعنی تو هر خورشتی دو تا پیاز سالم بنداز؛ پخته شد؛ درآر؛ میکس کن؛ بریز تو غذات...

زیر برنج ته دیگ پیاز بذار...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

ببین من ریزش مو گرفتم شدید، جوری که کل خونه مو بود نمیتونستم موهامو شونه کنم همش می‌ریخت  یه بنده خدایی خدا خیرش بده گفت روزی 10 تا بادوم خام بخور، یک ماه هر روز صبح خوردم الان اصلا موهام نمیریزه، ضرر که نداره امتحان کن