2777
2789
عنوان

بی بی چک باعکسش باردارم یانه یه دیقه وقتتونونمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب  چه مارکی بود

همین قطره چکانی ها چیه اسمش مدیکوره چیه ؟

هنوزم دارمش (نگو چندش 😁😂 وقتی دیدم مثبته از تو سطل درآوردم شستمش 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂) 😁 دخترم الان دوسال و 4 ماهشه 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
خداازدهنت بشنوه خواهر اما من باجلوگیری طبیعی باردارشدم منی داخل ریخته نشده احتمالا باپیشاب بوده بازم ...

بارداری اولته یا دوم?اگه دومته بچه ی اولت چیه?

بله باردار ی ممکنه خیلیا با همون پیشاب باردار میشن

همین قطره چکانی ها چیه اسمش مدیکوره چیه ؟ هنوزم دارمش (نگو چندش 😁😂 وقتی دیدم مثبته از تو سطل درآو ...

الهی🥰

بهترین کارو کردی نگهش داشتی قشنگ‌ترین یادگاری زندگی هر زنیه

خدا دختر گلتو حفظ کنه😘

بارداری اولته یا دوم?اگه دومته بچه ی اولت چیه? بله باردار ی ممکنه خیلیا با همون پیشاب باردار میشن

بارداری دومم اولیم گل دختره

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
بارداری اولته یا دوم?اگه دومته بچه ی اولت چیه? بله باردار ی ممکنه خیلیا با همون پیشاب باردار میشن

عزیزم ممکنه بچم پسربشه باهمون پیشاب اخه اسپرم های پسر ضعیفتره ...

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
الهی🥰 بهترین کارو کردی نگهش داشتی قشنگ‌ترین یادگاری زندگی هر زنیه خدا دختر گلتو حفظ کنه😘

سلامت باشی گلم

انشالله خدا روزیه همه منتظرا کنه 

عزیزای شمارو هم حفظ کنه 💚

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚