2777
2789
عنوان

رفتار صحیح با مادرشوهر

341 بازدید | 38 پست

بچها لطفا نظر بدید.

من عقدم خونمون سه طبقس ک یه طبقه مادرشوهر یه طبقه جاری یه طبقم برا ماست ک قراره چندماه دیگ بریم اونجا.

میخوام بگید از تجربیاتتون چجوری از اولش رفتارکنم ک خوب باشه.

مادر شوهرو هرکار کنی دخالتشو داره

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وايي خدا عاقبتتو بخير كنه عزيزم

من تجربه ندارم دراين مورد ولي ميمونم تو تاپيك ببينم بقيه چي ميگن

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

مث خواهرشوهرم،اونم ابنجوریه.

چهارچوبو حفظ کن،زیاده روی نکن تو کمک و محبت تا بعد وظیفه نشه،اما ازالان بهت خبرمیدم ک مادرشوهرت ی کیلو سبزی هم بگیره صداتون میزنه برین کمکش.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

سنگین و رسمی باش به نطرم با همسرت فقط برو خونشون سر بزن حالا اگرهم لازم شد بعصی وقتها یه سر بزن ولی خیلی صمیمی نشو که بشی کارگرشون یا باهات عادی بشن و بعد پشیمون بشی رسمی و سنگین باشی اگر خوب بودن میتونی بعدش صمیمی تر بشی

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

بنطرم تجربیات دیگران بررات مهم نباشه... چون شاید مادر شوهرت خوب باشه. اینجا هیش کی مادرشوهرش خوب نبوده. و همه بهت می گن نمون تو اون ساختمان😉می گی 

نه!! الان کامنتا رو بخون. 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد.