خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتو سنگین بگیر نه خیلی باهاشون جور شو نه خیلی خشک باشی و خودتو بگیری حد تعادلو همیشه نگه دار چه توی رفتارت چه توی کار کردن و کمک کردن چه حتی توی پوششت
سنگین و رسمی باش به نطرم با همسرت فقط برو خونشون سر بزن حالا اگرهم لازم شد بعصی وقتها یه سر بزن ولی خیلی صمیمی نشو که بشی کارگرشون یا باهات عادی بشن و بعد پشیمون بشی رسمی و سنگین باشی اگر خوب بودن میتونی بعدش صمیمی تر بشی
من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا بهم سر بزن حتما https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
سعی کن مشکلات و مسائل خانوادگیتون توی همون خونتون بمونه برای خانواده همسرت بازش نکن ،باهاشون خوب رفتار کن ولی حد خودتو داشته باشه تا رفتارشون دستت بیاد