2777
2789
عنوان

رفتار صحیح با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 38 پست
مث خواهرشوهرم،اونم ابنجوریه. چهارچوبو حفظ کن،زیاده روی نکن تو کمک و محبت تا بعد وظیفه نشه،اما ازالا ...

اره مادرشوهر منم اینجوریه الان ک عقدم کم میرم خونشون.

هفته ای یبار میرم.

زیادم کارنمیکنم فقط در حد ظرف شستن یا چایی اوردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان دوست ندارم اونا زیاد بیان خونم یا من زیاد برم میترسم دلخور بشن

بزار بشن . هر وقت شوهرت خواست بره  تو هم برو سر بزن بیشتر از یکدفعه اصلا و مدت کوتاه کار تا مجبور نشدی نکن جو نگیردتا  بهت جایزه نمیدن اونوقت اگه یه بار نکنی هزار تا حرف بارت  میکنن در حد یه چایی با مادر شوهرت خوب باش ولی صمیمی نشو باهاش بد نباش چون در مواقع ضروری بع دردت میخوره بیشتر از زبون چربت  استفاده کن تا کار و سر زدنای  اضافی ..واسه هیجی نظر نخواه بیرون رفتنی  خبر نده خلاصه دوری و دوستی تا جایی که میتونی به فکر خودت باش تا دلخوری مردم 

اینقدرها هم وحشتناک نیست هر رفتاری رو قبلش بسنج و عقلت هرچی گفت انجام بده حدودت رو مشخص کن و همه خوا ...

همش حس میکنم من اخلاقم خیلی بده.

خیلی حساسم هر چیزی میگن فک میکنم دخالت میکنن توروشون چیزی نمیگم ولی میریزم تو خودم

بزار بشن . هر وقت شوهرت خواست بره  تو هم برو سر بزن بیشتر از یکدفعه اصلا و مدت کوتاه کار تا مجب ...

اهان.

من از الان ب شوهرم گفتم ک شرط دارم برای اونجا اومدن اونم قبول کرده امیدوارم نزنه زیرش.

گفتم ک هفته ای یبار میریم خونه مامانت باهم هفته ای یبارم خونه مامان من میایم.

گفتم فردا مهمون بیاد انتظار نکنی از من ک حتما برم پایین دوسداشته باشم میرم نداشته باشم نمیرم.

گفتم مثلا انتظار نکنی هر جا میریم کلید بدیم ب مامانت اخه جاریم کلید میده بهشون

همش حس میکنم من اخلاقم خیلی بده. خیلی حساسم هر چیزی میگن فک میکنم دخالت میکنن توروشون چیزی نمیگم ول ...

به نظرم برو پیش مشاور چند جلسه خوبه عیب اخلاقت رو میفهمی و خوب راهنماییت میکنه وگرنه هرکسی با توجه به موقعیت خودش نطر بده درست نیست برو و زندکیت رو از اساس درست بساز

به نظرم برو پیش مشاور چند جلسه خوبه عیب اخلاقت رو میفهمی و خوب راهنماییت میکنه وگرنه هرکسی با توجه ب ...

اره خودمم میگم برم مشاوره.

از بس راجب مادرشوهر بد میگن ک من خیلی حساس شدم رو رفتاراش

اره خودمم میگم برم مشاوره. از بس راجب مادرشوهر بد میگن ک من خیلی حساس شدم رو رفتاراش

منم زیاد شنیدم اما الان بعد چند سال همه چی تقریبا سرجاش رفته یه مشاور خوب بهترین دوستت میشه یه فرشته نجات

اهان. من از الان ب شوهرم گفتم ک شرط دارم برای اونجا اومدن اونم قبول کرده امیدوارم نزنه زیرش. گفتم ...

ای کاش اصلا نمیرفتی اگه به نظرت شوهرت با دعوا راه میاد جورش میکردی ...در مورد خونه مادرت مرا قانون میزاری تو هر وقت دلت خواست برو خوب اون هفته ای یبار برو ..یعنی شوهرت بلاخره تو یه ساختمونید  هر روز به مادرش حداقل لز دم در سر میزنه ..به اینجور قانونا ‌هم اعتماد نکنا  مردا راحت میزنن  زیرش ...و اینکه قرار نیست هر وقت‌مهمون داری اونا هم باشن.....من نمیگم بی احترامی کنی ولی حد خودشون رو بدونن

منم زیاد شنیدم اما الان بعد چند سال همه چی تقریبا سرجاش رفته یه مشاور خوب بهترین دوستت میشه یه فرشته ...

باور کن الان فامیل شوهرم خیلی قبولم دارن و توو همه جی بام مشورت میکنن چون از اولش با مشاور خوب رفتم جلو الان بعد هشت سال با خانواده شوهرم خوشم خیلی زیاد

ای کاش اصلا نمیرفتی اگه به نظرت شوهرت با دعوا راه میاد جورش میکردی ...در مورد خونه مادرت مرا قانون م ...

اخه دوست ندارم شوهرم هر روز از سرکار میاد فوری ب اون بزنه😔چقدر بدم من.

خب چ کنم خوشم نمیاد ازش.

اخه دوست ندارم شوهرم هر روز از سرکار میاد فوری ب اون بزنه😔چقدر بدم من. خب چ کنم خوشم نمیاد ازش.

چرا مگه چیکار کرده ؟فک کن خودت با مادرت تو یه ساختمون باشی صد در صد روزی ۲ دفعه رو سر میزنی این انتژار رو نداشته باش چون هم اعصابت بهم میریزه هم خوب  میره مطمئن باش پس برای خودت هم شرط رو بردار و بگو که برای خونه مادر و بیرون رفتن اجازه  نمیگیری اطلاع میدی بهش