2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاید

42 بازدید | 3 پست

من راه دور ازدواج کردم بارداری و زایمان سختی هم داشتم الان دخترم یک سالشه همه مسئولیتش با منه اصلا هیچ کمکی ندارم دخترمم فوق العاده شیطونه ،الانم که اوریون گرفته بدتر شده، حالا سوالم اینه شما چطوری اعصبانیتتونو کنترل میکنید وقتی بچه زیاد اذیت میکنه و نق میزنه؟ من هرشب دارم خودمو میزنم از بس عصبی میشم.

فقط یک لحظه به این فکر میکنم اگه نبود چی میشد یا اگه خدا بهم بچه نمی داد چقدر تو حسرت مادر شدن میموندم دیگه با عشق تمام شیطونیاشو تحمل میکنم دخترمنم ۱ سالشه خیلی شیطونه خییییییلی زیاد

فقط یک لحظه به این فکر میکنم اگه نبود چی میشد یا اگه خدا بهم بچه نمی داد چقدر تو حسرت مادر شدن میمون ...

هوف منم وقتی ارومم و خوابه پشمون میشم و همینا رو میگم ولی وقتی بیداره پدرمو در میاره به کارهای خونه ات میتونی خوب برسی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوف منم وقتی ارومم و خوابه پشمون میشم و همینا رو میگم ولی وقتی بیداره پدرمو در میاره به کارهای خونه ...

راستش خیلی سخت همه چی و بهم می ریزه هرچی دستش میاد یا میکنه تو دهنش یا بینی میره تو بالکن امشبم یه ثانیه رفتم غذاش بیارم شوهرمم کنارش بود داشت با تلفن حرف میزد زد شیشه رو عسلی و شکوند اگه دست و پاش چیزی میشد نمیدونم باید چیکار میکردم اینم یه دورانیه میگذره بعد دلمون برا این روزا تنگ میشه