2777
2789
عنوان

رویش مجددد موو

143 بازدید | 21 پست

کسی هست ریزش مو در حد کچلی گرفته باشه و کف سرش مشخص باشه بعد با دکتر رفتن موهاش در اومده باشه باز؟؟اگه اره علتش چی بوده ریزش موتون, من ازمایش و سونو دادم چیزی نبوده, فقط ازمایش هورمون باید بدم که اونم پریودیم منظمه فک کنم مشکل اون باشه, خیلی نارااحتم, تو خونه هم روسری میپوشم و میکشم جلو موهام کسی نبینه, وقتی میبندمش مثل دم موش باریکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکلت هورمونی بود یه تاپیک دارم بخون شاید به دردت خورد من تا حدی ریزش رو کنترل کردم ولی به صفر نرسیده

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

عزیزم من مشاور پوست و مو میشناسم دوستم صورت‌ش پر جای جو‌ش و لک بارداری بود مشاورش داد الان اوکی شده خودمم کرم دور چشم گرفتم ازش سه هفته ای ج داد چند روز پیشم مشاور گرفتم ازش برا شوره سرم و خشکی پوستم منم ریزش دارم گفت باید اول شوره رو برطرف کنیم بعد بریم سراغ ریزش،، خیلی باحوصله و خوب جواب میده و سابقه کاریشم زیاده چند ساله دوستم باهاش ا‌شناس اونا ک کلا همه لوازمشو رو از اون تهیه میکنن، البته اینم بگما من نشسته بودم ببینم دوستم اگ نتیجه گرفت برم سراغش😂😂،، لوازمم اومد تایپیک میزنم حتما،،، مشاور آنلاین و تلفنی هم میده خیلی کارش عالیه 

الّهمَ صَلِ علی محمّد و آلِ محمّد وَعَجّل فَرَجَهُم
فیناستراید

خیلی عوارص بدی تا سالها از خودش به جا میذاره

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
وای ناامید شدم, کسی رویش مجدد نداشته یعنی, اگه موهام نیان چی, فکرشم ترسناکه

منم خیلی ریزشم زیاده ولی انگار رویش دارم که جایی از سرم خالی نشده، شما بعد از چنسال ریزش اینطوری شدین؟

بعدش باید کاشت

همین دیگه اون قرصه کل بدن رو به هم میریزه من دارم یه قرص میخورم جایگزین گیاهی فیستراید هس، تو بروشورش هم نوشته اینو