2777
2789
عملش سخته؟

نه خوب بی حس میکنن بعد دوسه روز اول درد داره....مدام باید دود بدی وانتی بیوتیک بخوری یه هفته ای خوبی... شوهرم همه راه ها رو رفت قرص پماد شیاف فایده نداشت...مثل پریودی زن خونریزی داشت

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسع من بعدهردفعی بیرونه واقعاخسته شدم دردش دیوونه کنندست

یبوست بگیری بدترمیشه بروعمل کن فقط پیش دکترخوب بروبهش بگوهمشویجابرداره مثل من نشی 

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚
در چه مرحله ای هستی؟؟ شقاق ، بواسیر ،هموروئید منکه تو مرحله آخرم و نیاز شدیدددد به عمل دارم ولی فعل ...

شوهرم یه مدت داشت از زندگی سیر شده بود. ایشالا زودتر شرایطتت جور بشه عمل کنی

منم همروئید دارم درحدشدید اتفاقا چندروزپیش خیلی اذیت میکرد چندروز رکتول وانتی هموروئید استفاده کردم ...

شیاف انتی هموروئیداستفاده کردم تاثیری نداره اصلارکتولو استفاده نکردم ونمیدونم

من ک زدم درس نشد

گفتم که ..بستگی داره تو چه مرحله ای باشی .. این مریضی بظاهر ساده درجات مختلف داره .. ۱شقاق ۲بواسیر۳ هموروئید

پماد و  درست کردن تغذیه و پرهیزآی غذایی فقط برا درجه ۱ جواب میده تا حدودی .. .. به مرحله ۲و۳ برسی کارت ساخته اس