2777
2789
شوهرم یه مدت داشت از زندگی سیر شده بود. ایشالا زودتر شرایطتت جور بشه عمل کنی

فدات شم گلی جان🌹 .. دقیقا میدونم چی میگی .. این مریضی بظاهر ساده اس ولی رو کیفیت زندگی آدم‌تاثیر میزاره 

من‌وقتایی که خونریزی دارم مث یه آدمی که مریضی سختی داره چن روز میوفتم تو رختخواب .. شب و روز دعا میکنم خدا مشکلمو حل کنه بتونم برم‌ عمل کنم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وازلین بزن. روش نشین. تو آبگرم بشین. تشکچه دونات بگیر از این حلقه ای ها برای نشستن. کوکوی تره درست کن بخور

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
منم ۲.۳هم باهیچی درس نمیشم

فک کنم اونجوری که تو میگی درجه ۲ باشی .. عزیزم این مریضی تا بفهمه داری مراعاتش رو میکنی میره رو به بهبودی ولی کافیه بفهمه داری ناپرهیزی میکنی با کوچکترین خوردو خوراکی که بهش نسازه یه روزگاری برات میسازه که دور از جونت بری اون دنیا بیای با هر بار دستشویی رفتن .. فقط یه توصیه کنم ختم کلام .. سعی کن یبوست نشی و به دستشویی رفتنات نظم بده .. مثلا سعی کن تو یکی دوز شکمت دو سه بار کار کنه 

و چیزایی که به مزاج من سازگار بوده میگم بهت امتحان‌کن ببین شاید برا شمام سازگار بود .. بامیه که خامش بهتر از پخته اش هستش ..اسفناج .. سوپ .. گرمیجات مثل عسل با آب گرم مخلوط کن بخور ..

درکل سردیجات هم خیلی کم بخور چون یبوست میاره

منم اینجوریم 

عزیز ی سوال 

ببخشید من یه بیرون زدگی از مقعد دارم وقتی یبوست بشم و موقع دفع مدفوع اگه فشار بیاد خون رو مدفوع میبینم 

شما هم‌مثل منی؟

دکتر رفتی یا ن؟

چیکار باید کرد 

ممنون میشم جواب بدی

عزیز ی سوال  ببخشید من یه بیرون زدگی از مقعد دارم وقتی یبوست بشم و موقع دفع مدفوع اگه فشار ...

من همچنان درگیرم یه مدت بیزاکودیل خوردم و یه مدت برگ سنا که بیرون روی رونی داشته باشم ولی فایده نداشت یه سری عوارض و سختی های خودشو داشت و بیش از حد بیرون رویم رون شد .به خوردن هم خیلی ربط داره مثلا زیاد بخوری یبوستت شدید میشه .احتمالا برم طب سنتی ببینم اون چی پیشنهاد میده .برای بیرون زدگی باید لیزر کرد که مثل اینکه مبلغش یکم بالاست ۶ میلیونه این حدوداست و مراقبت میخواد .خیلی دلم میخواد خوب شم 😢

آره عزیزم گاهی اوقات میبینم شما چطوری هستید

من یه بیرون زدگی از مقعد دارم 

اگه یبوست بشم و موقع دفع ، فشار بیاد خون رو مدفوع دیده میشه 

چند روز اب و میوه نخوردم یبوست شدم اذیت کننده بود

کیوی و روغن زیتون خوردم بهتر شد خداروشکر 

ولی باز باید میوه بخورم