2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم راستش منم خودم بردم بارها اما رفتیم خواستگاری برادرم و عروسمون چایی نیورد و همش برادرش اورد ...

اوه خوایته بگه من باکلاسم😂

من بردم اتفاقا اینقدر زیاد بودن پنج تا خواهر داش به دوماد رسیدم گف بابا صدای استکانا کل سالن میاد😂نیومدیم اعدامت کنیم نتدس

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من نبردم بنظرم خیلی بی کلاسه

بابا با کلاسسسسس😂

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

منم نبردم داداشم برد

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
پس چیکا میکنن😂

مادر پسر یه فلاکس دو قلو پر میکنه میاره دور هم چایی میریزن میخورن😂😂

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

اوه خوایته بگه من باکلاسم😂 من بردم اتفاقا اینقدر زیاد بودن پنج تا خواهر داش به دوماد رسیدم گف بابا ...

بله برون منم انقد شلوغ بود ک ب همه چایی بردم ب شوهرم ک رسید چایی یخ زد الانم ک الانه میگه چای من سرد بود😂

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
من بعداز اینکه جواب مثبت دادم ومهریه و اینا قطعی شد چایی بردم قبلش نه

اینم ایده قشنگی بود😍

ولی توی خواستگاری درجا مگه جواب مثبت میدن؟؟حین اینکه داره صحبت میشه چایی رو میارن

من بعداز اینکه جواب مثبت دادم ومهریه و اینا قطعی شد چایی بردم قبلش نه

افرین بازم بردید

ما عروسمون همه جوره بهمون احترام اون مجلس خواستگاری رو نذاشت.... 

در واقع ما ترکیم و اونا لر.. خیلی مراسما و سنتهامون متفاوتن.... 

قبلش هماهنگ کرده بودین که نمیبری چایی؟؟    

آره گفتم من کلا چایی نمی‌برم بابامم گفت دوست ندارم جلوشون خم و راست شی تو بشین من و مامانت  پذیرایی میکنیم که مادرم هم چایی ریخت بابام تعارف کرد بهشون

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

منم خندم میگیره خو بخام ببرم.کلا در همه حال خندم میگیره اه

من ی دهه هشتادیم.خوده 80البته و دیپلم گرفتم.و این یچیز طبیعیه ب چشم خانمای اینجا کوچیک بیام همینطور ک کسی ک 12سالشه ب چشم من کوچیکه ولی این دلیل نمیشه بهش حرف بگم. بیاید تفاوت بین نسل هارو قبول کنیم.همینطور ک ممکنه ی دهه هشتادی بی ادب باشه ممکن ام هست ی دهه ۴0یا دهه60باشه.و درک ربطی ب دهه نداره.شاید فرهنگ ی شهر جوریه ک دخترارو زود شوهر میدن و ی دهه هشتادی. شوهر میکنه و میتونه زندگیشم اداره کنه.و چ دخترایی ک تو سن بالاتر نمیتونن.قرار نیست همه مثل هم باشن.مرسی ک شما تو چیزایی ک ما رومون نمیش ب مادرمون بگیم راهنماییمون میکنید و میتونیم از تاپیکای طنزم استفاده کنیم بجز تاپیکای بارداری....ک البتع بعضیام برای تجربه خوبه.ولی همه ی تاپیکام درمورد بارداری نیست و میتونه برای مام سرگرمی ای باشه.متشکرم
بابا با کلاسسسسس😂

😂😂😂😂😂انقدرم پدر شوهرم گفت عروس خانم یه چایی نمیدی به ما گفتم بله حتما چرا که نه بعدم گفتم عمه یه چایی بی زحمت سکته کردن همه😂😂😂😂مادرشوهرم میگفت اونروز اینو گفتی سکته کردیم اخه دختر حداقل برای خود شیرینی الان که کمکشون میکنم میگه فکر نمیکردم انقدر خوب باشی