2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم برد من دست خالی رفتم

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

یه رسم سنتیه چایی بردن دختز.. اه اه بعضیا چه کلاس الکی میزارن 🤣

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
تاهمی دوسه ماه پیش رسم برقرار بود ما بردیم نکنه رسمو عوض کردن

نمیدونم راستش منم خودم بردم بارها

اما رفتیم خواستگاری برادرم و عروسمون چایی نیورد و همش برادرش اورد حتی وقتی بله گفتن هم داداشش چایی اورد ما بهمون برخورد:/

دگ نمیبرن مث اینکه😂

خیلی خوبه حتما اینکارو انجام بده ..بعد ازدواج میشه جزو قشنگترین و پر استرس ترین خاطره

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

منو خواهرم نبردیم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
چرا عزیزم نمیبرید؟  

میترسم بریزم 😂😂اخه من استرس که میگیرم دستام شروع میکنه به لرزیدن موقع خودستگاری هم که صددرصد استرس دارم دیگه چایی هارومیریزم ابروم میره 😂

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...