2777
2789
عنوان

بیاین با توجه به رتبم انتخاب رشته کنین :(

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 76 پست
مشهدم

خب پس مطمینن برات کار هست هر چی بزنی 

ببین به کدومش علاقه داری 

کار درمانیم خوبه 

ولی رادیولوژی کار راحت تریه

تاریخی ک کاربریمو ساختم 98/10/20 تاریخی ک فرهنگیان قبول شدم 99/8/9 به خودت باور داشته باش ♡☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال قبولی تهران کرج مامایی هست؟حتی مازاد.. اکه قبول نشم چی؟از آبان بخوام شروع کنم دیر نیس؟

چرا دیر باشه

انشالله قبولین

بزرگ فکر کنید

تحصیلات دانشگاهی بصرف ادمو بجایی نمیرسونه

هدفهای بزرگ داشته باشین و در موردش مطالعه کنید و دوره ببینید

مشاور  کسب و کار و استارتاپ
اره رسمی فک کنم  دقیق نمیدونم

عزیرم من خودم رتبه ام ۳۹۰۰ منطقه ۲ بود......الان تو آزمایشگاه خصوصی ام حقوقم ۶ تومن ...دارم واسه استخدام میخونم چون بیمارستان حقوقمون بالاتر ....ولی آزمونمون سخته ...‌ولی الان بین تمام رشتهای پیرا فقط پرستارا دارن خیلی راحت قبول میشن چون ظرفیت پذیرششون زیاده .....اگه دوست داری سختی بکشی واسه استخدامت برو رادیو.....کار درمانی بازار کار خیلی خوبی نداره

مامایی رشته خوبیه؟

بله

دلیلش هم اینه که جامعه هدف بزرگی داره

یعنی خیلیها به خدماتش نیاز دارن

این باعث میشه اگر محتوا تولید کنین راحتتر دیده بشین

درامد خوداشتغال هم داره غیر استخدامی

چرا دیر باشه انشالله قبولین بزرگ فکر کنید تحصیلات دانشگاهی بصرف ادمو بجایی نمیرسونه هدفهای بزرگ ...

سردر گمم بخدا..اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم.چن ساله مسیرمو پیدا نمیکنم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
سردر گمم بخدا..اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم.چن ساله مسیرمو پیدا نمیکنم

کتاب صوتی دانلود کنین گوش کنید

پاسخ سوالاتونو میگیرید

رشته تحصیلی عامل موفقیت نخواهد بود

پارامترهای زیادی رو باید رعایت کنید

جدا?! از کجا میدونی؟ خودت میخونی این رشته رو؟

نه عزیزم کل بچه‌های فامیل ما پارسال کنکور تجربی دادن با این رتبه کاردرمانی میتونی بیاری

برام صلوات بفرستید🙏😢 انشا الله خدا هرچی میخواید بده بهتون⁦❤️⁩😍
کتاب صوتی دانلود کنین گوش کنید پاسخ سوالاتونو میگیرید رشته تحصیلی عامل موفقیت نخواهد بود پارامتره ...

من دنبال علاقم برم موفق ترم یا علاقمو در نظر نگیرم و برم دنبال رشته ای ک ایندش تضمین شدس؟

چون با چند نفر صحبت کردم ک راهی ک میخوام برمو رفتن و همشون میگفتن اگ برگردیم این رسته رو انتخاب نمیکردیم

چ کنم با این اوصاف؟

تجربه هاشونو در نظر نگیرم ؟