آخه ظرفیت مازاد کرج مامایی با تراز ۷۱۰۰ قبول شده بود
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من توصیه میکنم هر رشته ای قبول میشین برین اینده رو نمیشه پیش بینی کرد یک نکته کلیدی وجود داره که ب ...
احتمال قبولی تهران کرج مامایی هست؟حتی مازاد..
اکه قبول نشم چی؟از آبان بخوام شروع کنم دیر نیس؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
من دوستم پارسال با رتبه 20 هزار منطقه 3 با تراز 7500 پرستاری یه دانشگاه افتضاح اورد یه شهر منطقه مح ...
پرستاری رتبه خیلی بهتری میخواد نسبت به مامایی ..با تراز رتبه من احتمال قبولی هست.ولی حتمی نیس ..
گفتم که هر رشته ایکه فقط استخدامی نباشه بتونی با اموزه هاش خدمات مستقیم هم به مردم بدید یعنی راهی ...
مامایی رشته خوبیه؟