الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۲۷ سالمه..متاهلم..لیسانس..بعد از کلی دوری از درس پارسال ب سرم زد کنکور بدم دوباره..خیییییلی درس خوندم از خیلی چیزا گذشتم همه چیو به خودم حروم کردم نتایج کنکورای آزمایشیم خوب بودن..طوری که به طور حتم همه میگفتن زیر ده هزاری ..اما کنکور رو به شدت خراب کردم و ۲۶هزار منطقه ۲ شدم.ترازم ۷۲۰۰ و رتبه کشوری ۶۲هزار ..
همسرم میگه انتخاب رشته بکن و اکه مامایی آزاد حتی خودگردان تهران کرج قبول شدی برو...خودم دو دلم .نمیدونم چیکار بکنم..اکه منتظر باشم یه ماه دیگه نتایج بیاد و قبول نشده باشم و بخوام دوباره کنکور بدم کلی عقب افتادم..بنظرتون چیکار کنم؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
چقد خوب بیرون نرو از تاپیک رادیولوژی چطوره؟ توانبخشی رو هم میدونی عزیزم؟
اره عزیزم ...ببین فرض کن تو یه بیمارستان بخوای استخدام بشی ...بخش های خصوصی که حقوق خوبی ندارن ..مثلا اگه بری رادیولوژی ...تو یه بیمارستان نهایت ۵ نفر رادیو دارن کارن میکنن ولی ۵۰۰ تا پرستار داریم ...حرف منو گوش کن بعد از ۴ سال به حرف من میرسی شک نکن ....میتونی همین الان دفترچه استخدامی رو دانلود کنی همه ی رشته ها رو نگاه کن ببین چه خبر