بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامی گپ هم خوبه اونجا تاپیکهای +۱۸ راحت میشه زد و تمام کاربران سازماندهی میکنن سایت رو به نظرم جالبه اما کار باهاش سخته من یه ماهی اونجا بودم ول کردم اومدم همینجا
مامی گپ رفتیم مثه گوسفند کیشمون کردن بیرون🤣🤣🤣 کی اونروز تاریخی سایتو یادشه؟🤣
واقعا چجوری 🤔🤔🤔🤔
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
میدونم حساب کاربری داری و کاریت ندارن که....ولی پیشواز خوبی نکردن از نی تی سایتیا..و مثل اینجا نیس.. ...
آره بابا بعد شهادت سردار هم همین بود خیلی جبهه میگیرن دو گروهی بازی در میارن اصلا همه جا واس ماست فرقی ندارد اینجا اونجا با کاربراش معنی دارن ملک پدرشون نیست که منم از این اخلاقشون بدم اومد زیاد نمیرم