2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم منم شش ماه کنار مادرشوهرم بود هرشب گریه میکردم و دعا و نذر و نیاز که جدا بشیم خونه بگیریم ...

شوهر من بی عرضه اس و از مامانش میترسه بخدا دلم مونده شب بریم جایی نیام قهر و مرافه نباشه

دعا میکنم شوهرم ناراحت میشه قهر میکنه بخدا اجی انقد عذابم میده ارزو مرگ میکنم مثه سگ دختراش میان ازش ...

هزیزم وقتی هر خوبی میکنی باز شوهرت ازشون طرفداری میکنه پس دیگه زیاد تحویلشون نگیر منم قبلا خونه داشتم ولی شوهرم میبردم اونجا و میگفت ازشون تو خونه خودشون پذیرایی کن دیدم نمیشه بی محلی کردم یه مدت الان خونه خودمم

خب مگه دختر ۱۹ ساله چه گناهی کرده

میخاستی شوهر نکنی عزیزمن شوهرتم حق داره مادرشههههه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
میخواد براش ی زن دیگه بگیره خونش جا داره ؟ نازاحت نباش همه این روزا میگذره خدا جای حق نشسته

انقد ناراحت میشم بخدا بعد اونیکی عروسش میاد چنان محبت میکنه بهش من انقد دردم میگیره دردشو میندازه بجون من

دعا میکنم شوهرم ناراحت میشه قهر میکنه بخدا اجی انقد عذابم میده ارزو مرگ میکنم مثه سگ دختراش میان ازش ...

حالا فهمیدم تقصیر خودته،دخترا میان خونه مامانشون،اونوقت تو ازشون پذیرایی میکنی؟

ی ذره برا خودتون ارزش قائل باشید،سرت ب کار خودت باشه،سعی کن خودتو تو اتاق خودت مشغول کنی،زیاد دور و بر مادرشوهرت نرو،خودش هم کاراشو انحام بده،حریم خودتو داشته باش

وظیفشه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! چرا وظیفه عروس مگه عروسو به دنیا آورده و براش زحمت کشیده و بزرگش کرده؟!!! ت ...

همه همینو میگن حتی مامان بابای خودم بخدا من قلب درد گرفتم انقد غصه میخورم سر هر حرفش بهم میگه شوهرت تو رو نمیزنه ترسوس باید بزنتت بعد بی شوهرم میگه با کتری بکوب تو سرش 

عزیزم ، فعلا که شرایط مستقل شدن نداری پس همین‌وضعیت رو بهبود ببخش ، اولا سعی کن راجع به مادرشوهرت یه ...

نمیشه بخدا خیلی سخته اونایی که تجربه دارن میدونن اما من برا رابطه خودمو شوهرم میترسم که هیچ حرمتی نمونده بینمون