2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر

904 بازدید | 75 پست

تو خونه مادر شوهرم تو یه اتاق زندگی میکنیم

مادر شوهرم یه زن بیوه اس تنهاس میگه از خونه  بیرون نریم امشب رفتیم سر دعوت منو شوهرم یکم دیر اومدیم کلی حرف بمون زد

بعد منم الان با شوهرم دعوا کردم لهش گفتم گفتم دعا میکنم بمیره اینم قهر کرد چکار کنم زندگیم داره میپاشه از هم هر چی هم دعوا میکنم شوهرم میگه مامانم تنهاس مستقلت نمیکنم تو رو خدا بگین چکار کنم تحمل تیکه هاشو ندارم برگشته میگه میخوا برا پسرم زن بگیرم من چیکار کنم مردم از بس گریه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم منم شش ماه کنار مادرشوهرم بود هرشب گریه میکردم و دعا و نذر و نیاز که جدا بشیم خونه بگیریم. اینقددخالت میکرد و دعوامون مینداخت. بالاخره شوهرم خسته شد دید واقعا باهم نمیسازیم رفت دنبال خونه

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
خدا کنه بمیره 

دعا میکنم شوهرم ناراحت میشه قهر میکنه بخدا اجی انقد عذابم میده ارزو مرگ میکنم مثه سگ دختراش میان ازشون پذیرایی میکنم بعد میرم میبینم داره غیبتمو میکنه به شوهرم میگم اینم طرفداریشو میکنه بخدا خسته شدم دلم میخاد سقط شم

حرفای کیو جدی میگیری ! 😄شبیه شوهر منی حالا من طرف یکم ۶بزنه کلا ناشنوا میشم‌ وگرنه تا الان مث شوهرم باید دارو ندارمو میدادم

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم 
تحمل کن وظیفته

وظیفشه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

چرا وظیفه عروس مگه عروسو به دنیا آورده و براش زحمت کشیده و بزرگش کرده؟!!!

تو و خدا نزنین این حرفارو 

اه اه 😤😤😤

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️

چتونه شماها بابا تحمل کن پیرزنه تنهاس چیکار کنه عصبی میشه یه چی میگه.شما خانمی کن ینی چی ک بمیره از خدا بترس

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97