من ۲۱ سالمه ،دختری ام بیشتر تو خونه بودم و الان به شدت احساس نیاز میکنم که برم بیرون و با ادمای مختلف آشنا بشم و دوست پسر پیدا کنم،از طرفی خانوادم این اجازه رو نمیدن.دارم دیوونه میشم،چیکار کنم بنظرتون؟تازه سنمم از سن قانونی گذشته ولی خانوادم همچنان نگرانن که مبادا،خدای ناکرده گول بخورم:(
الان ک دانشگاها مجازی شده ولی میتونی با دانشگاه شروع کنی بری تو اجتماع
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته اینکه میخوای بری بیرون در اجتماع خواسته زیادی نیست ولی اینکه فکر میکنی چون ۲۱سالته گول نمیخور ...
منم فقط میخوام برم بیرون و بیشتر توی اجتماع باشم.ولی متاسفانه اجازه رو نمیدن و باهاشون که میام منطقی صحبت کنم میگن حالا چی شده که الان یهو یاد این افتادی که بری بیرون تنهایی.میگم ۲۱ سالمه،بچه که نیستم.آخرش دعوا و فقط اعصاب خوردی