2777
2789
عنوان

تفاوت فکری خودم با خانوادم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 22 پست

یه سغل پیدا کن هر چند کم باشه در امد ش ولی آدمهاش مطمئن باشند.

شاید اونطوری بتونی راحت تر به جامعه راه پیدا کنی...

بله جامعه خیلی خیلی وحشتناک شده و شمایی که تجربه نداری و بیرون هزاران هزار گرگ مختلف از راههای مختلف وارد میشن ممکنه یه روزی به خودت بیای که دیر شده باشه...

اگر تا الان نشون ندادی که خیلی زرنگی و دختر آروم و بی حاشیه ای بودی احتمالا به همین خاطر برات بیشتر نگران هستند.

درگیری باهاشون فایده نداره. به نگرانی هاشون احترام بگذار. شاید باید بهشون اعتماد بیشتری بدی...

مطمئنی از تموم راههایی که پسرها وارد میشن اطلاع داری؟

اگه یه روزی یه پسری شکل "شاهرخ خان" با همون نگاه بیاد جلو ت چکار میکنی؟؟؟

یه سغل پیدا کن هر چند کم باشه در امد ش ولی آدمهاش مطمئن باشند. شاید اونطوری بتونی راحت تر به جامعه ...

آخه اجازه کار کردن هم بهم نمیدن،این فشار بیشتر از جانب مادرمه.

مثلا توی چه شغلی آدم هاش مطمئن هستن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اجازه کار کردن هم بهم نمیدن،این فشار بیشتر از جانب مادرمه. مثلا توی چه شغلی آدم هاش مطمئن هستن؟

شغلی که یه جای عمومی باشه. با یه نفر توی یه شرکت تنها نباشی. یه جایی که در باز باشه و رفت و امد زیاد باشه. مثلا این فروشگاههای زنجیره ای اگر فروشندگی دوست داری.

یا اینکه یه کاری بری یاد بگیری و ازش در امد زایی کنی. مثلا کارهای هنری...

سوزن دوزی یا مثلا کار با رزین که خیلی هم عالیه و جذابه و ...

باید بتونی نشون بدی که میتونی گلیم خودت رو از آب بکشی بیرون. بیکار نشستن و فقط به فکر بیرون رفتن باشی بیشتر مقتاومت ایجاد میکنه. شهری که توش زندگی میکنی و عرف جامعه هم مهمه.

خلاصه هوای پدر و مادرت رو داشته باش

شغلی که یه جای عمومی باشه. با یه نفر توی یه شرکت تنها نباشی. یه جایی که در باز باشه و رفت و امد زیاد ...

فروشگاه و فروشندگی رو پیشنهاد دادم به مامانم ،که به شدت مخالفت کرد

کارای هنری توی فکر خودمم هس

ممنون بابت کمکتون

به نظر میاد کار با رزین هم فنی باشه و هم هنری...هم یه کم کار فنی یاد میگیری و هم کار هنری و خلاقیت ت رو میتونی توش نشون بدی.

به هر حال باید خودت رو بیشتر بشناسی و قدمی به سمت بهتر شدن برداری...

هر چی بیکار بشینی و بخای فقط اصرار به رفتن بیرون داشته باشی خانواده مقاومت میکنند.

کتاب زیاد بخون. آدمها رو بیشتر بشناس.

خیلی فرصت داری و میتونی با مشاوره گرفتن از آدمهای دیگه به بهترین شکل زندگی ت رو اداره کنی...

ولی برای تغییر زندگی ت خودت اقدام کن... اگه همه دخترهای هم سن خودت میرن بیرون و گردش مطمئنا خوبه ولی لزوما بهترین کار نیست... تو میتونی بهتر از بقیه باشی

موفق باشی

به نظر میاد کار با رزین هم فنی باشه و هم هنری...هم یه کم کار فنی یاد میگیری و هم کار هنری و خلاقیت ت ...

ممنونم ازتون،خودمم به فکر تغییر بودم،حتما این کارو میکنم.

حرفاتون حال خوبی بهم داد =)

به نظر میاد کار با رزین هم فنی باشه و هم هنری...هم یه کم کار فنی یاد میگیری و هم کار هنری و خلاقیت ت ...

فقط باید ببینم که باید کلاس برم برای یادگیری هنری که دوست دارم یا با ویدیو دیدن هم میشه کاری پیش برد.اگر شما اطلاعی دارید خوشحال میشم کمکم کنید.

حداقل از رزین خبر دارم که توی اینستاگرام میتونی جاهایی رو پیدا کنی که پک آموزشی میدن و با ویدیو هم میتونی یاد بگیری.

ولی خیلی از کارها هست که بستگی به علاقه ت داره. شروع کنی خودت بهتر متوجه میشی که علاقه ت در چه زمینه ایه و میتونی بهتر و بیشتر پیشرفت کنی. 

الان ویدیوهای اموزشی خیلی زیادی توی اینترنت و یوتیوب و پینترست و جاهای دیگه هست که میتونی ازشون استفاده کنی یا ایده بگیری.

اگر دنبال ش باشی حتما میتونی به دستشون بیاری.

موفق باشی