2777
2789
عنوان

دلم بدجورگرفته

742 بازدید | 124 پست

خواهراتروقران قسمتون میدم میخوام دردودل کنم کسی بهم چیزی نگه یابدحرف نزنه خودم دلم گرفته افتضاح داداشم خونه بابامینازندگی میکنه یعنی ازدواج که کردهمین جاموندنزدیک به ۱۷ساله امروزاونم خیلی یهویی بهمون گفت میخوام اسباب کشی کنم خونه گرفتیمه شوکه شدم بدجورفقط توصورتش نگاه میکردم که بگه شوخی کردم زدم زیرگریه فشارم رفت بالاگفتم یه آجی دارم مجرده خونه روگذاشت توسرازبس گریه میکردگفت تواین موقعیت میخوای بزاریم برین مامانمویک سال وهفت ماهه ازدست دادیمه گفت الان میخواین تنهام بزارین 

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت گرفته یا بازه.ب من چه.اصلا جهنم.ایشالله ک باز نشه

گزارش که بخوری میفهمی حرف نزنی کسی نمیگه لالی!!!!

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
دلت گرفته یا بازه.ب من چه.اصلا جهنم.ایشالله ک باز نشه

میتونی نیاین تو تاپیک  دعوا دارین با اون بیچاره؟

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

داداشت متاهله ؟خوب اونام زندگی خودشون دارن هرکی باید یجوری زندگی کنه تا ازش لذت ببره شما چندسالتونه پدرتون زندس؟ حالا که بعد این همه سال میخواد مستقل شه با کاراتون عذخب وجدان ندین بهش اونم زن و زندگی داره شاید همسرش بخواد زندگی جور دیگرم تجربه کنه گلم با گریه کردن ناراحتیشون نکن

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔