2777
2789
عنوان

دلم بدجورگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 124 پست

خدا کمکت کنه خدا آرامش بهت بده خدا بهترین زندگی رو بهت بده خدا شادی بهت بده خدا یه همسر خوب و مهربون بهت بده خدا بهترین هارو بهت بده الهی آمییین

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشت متاهله ؟خوب اونام زندگی خودشون دارن هرکی باید یجوری زندگی کنه تا ازش لذت ببره شما چندسالتونه ...

چقد امضات قشنگه و به حق 

چقد رو اعصابن ادمایی که فقط زبونشون درازه و بی شخصیتن

...
خدا کمکت کنه خدا آرامش بهت بده خدا بهترین زندگی رو بهت بده خدا شادی بهت بده خدا یه همسر خوب و مهربون ...

خودشون متاهل هستن من کامل نفهمیدم پدرشون در قید حیاته؟خواهرش چندسالشه مجرده؟اون برادر هم حق زندگی داره خوب 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

دلت گرفته حالت گرفته غصه هاتو بخور گریه هاتو بکن و تماااااام بلند شو به خودت بیا و زندگی جدیدی رو شروع کن اونام حق زندگی دارن و خب بهتر بود بمونن

اما وقتی نمیخوان 

نمیشه نمیتونین مانعشون بشین 

قوی باشین و اجازه برین صحفه روزگار ورق بخوره

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫
خودشون متاهل هستن من کامل نفهمیدم پدرشون در قید حیاته؟خواهرش چندسالشه مجرده؟اون برادر هم حق زندگی دا ...

منم درست متوجه نشدم ولی فکر کنم دوتا خواهر مجرد هستن که مادرشون فوت کرده پدرشون رو نمیدونم

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
منم درست متوجه نشدم ولی فکر کنم دوتا خواهر مجرد هستن که مادرشون فوت کرده پدرشون رو نمیدونم

خوشون متاهل هستن تو تایپیک قبلی دیدم خواهرشون گویا مجرده اما اگه پدرشون زندس بنظرم برادرش حق داره اما اگه زنده نیست کم لطفیه خواهرشو تنها بزاره

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
ایشون تو همه تایپیکا فقط انرژی منفی میدن و یجوری صحبت میکنن انگا طلب دارن نمیدونم چرا همه جام هستن و ...

هرخوب وبدی که توزندگی بکنیم به خودمون برمیگروه من اعتقاد دارم  ایشونم خدا میدونه دلیل کارهاش چی هست خدا همه ی ماهارو به دوست داشتن ومهربانی هدایت کنه