2777
2789
عنوان

مادر شوهر دروغگو

645 بازدید | 27 پست

مادر شوهرم چپ ميره راست مياد دروغ بهم ميگه همش منو با جاريم مقايسه ميكنه طوري كه اونو به رخم بكشه!! ذره بين گرفته روي رفتاراي من دنبال ايراد ميگرده خيلي بهم استرس ميده كل بدنم بعضي اوقات از ناراحتي زياد كرخ ميشه 😢 من خيلي بهش احترام ميزارم خيلي مهربونم باهاش درست مثل دخترش !! من چيكار كنم 😢شب و روزم شده فكر و خيال استرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برا ارامشت  تنها کاری که میتونی بکنی اینکه اون برگ چغندر فرض کنی حرفاش  از یه گوش بیاد از اون گوش دیگه بره همین 

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    

وایی اصلا برای آدمای بی ارزش اعصابتو خورد نکن چون مریض میشی ، فقط ازش دوری کن ، روابطتتو کم کن ، بخدا دنیا اصلا نمی ارزه که خودتو ناراحت چیزی بکنی، من تازه به این نتیجه رسیدم

😔

من نمیدونم مگه خانواده شوهر چی دارن همه ازشون میترسن و اونا بدی میکنن شما خوبی که چی بشه !خب اعتراض کنید حداقل بذار بفهمن شما هم ادمید شخصیت دارید اجازه ندید بهتون بدی بشه بعد شما بخندید اخه چرا دلقکید😡

واسه خودتون و شخصیتتون حریم داشته باشید چطور خانواده دختر اصلا کاری به داماد ندارن جز احترام .حالا ببین خانواده زن جرات دارن چیزی بگن داماد خودشو تیکه تیکه میکنه و رفت و امد رو قطع .یکم واسه خودتون احترام قایل بشید همین😑

من نمیدونم مگه خانواده شوهر چی دارن همه ازشون میترسن و اونا بدی میکنن شما خوبی که چی بشه !خب اعتراض ...

حرفاتو باید باآب طلا نوشت حیف دیر ب این نتیجه

رسیدم همیشه افسوس گذشته رو میخورم.

دوری کن ازش

عزيزم يك هفته اگر خونشون هم نرم پدر شوهرمو به جونم ميندازه بعد كه ميرم خونشون پدرش جواب سلامم رو با زور ميده درشو ميبنده ميره اتاقش تو نميدوني چقدر سمي هستن ! اگر نرم خونشون ديگه نه زنگ ميزنن نه هيچي !!خونشونم  وقتي برم همه بهم كم محلي ميكنن😟 كه انگار منو نميبينن ! خدايا خودت شاهد حال مني😢 

من نمیدونم مگه خانواده شوهر چی دارن همه ازشون میترسن و اونا بدی میکنن شما خوبی که چی بشه !خب اعتراض ...

من وقتي از حق خودم با ادب و احترام دفاع ميكنم پدر شوهرم خواهر شوهرم و مامانش صداشونو ميبرن بالا و طوري الكي از خودشون دفاع ميكنن كه نگو!! دهن باز كنم ميگن حساسي ميگن همه چي بهت بر ميخوره اينم شده شعارشون