2777
2789
عنوان

مادر شوهر دروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 27 پست
مادر شوهر منم همينطوره اصلا مثل دخترش نباش محلش نده كم برو كم بيا چارچوب بزار اجازه نده اينطوري ...

چرا نميتونم قيافه بگيرم😢چرا نميتونم بهشون رك بگم با من اينجوري رفتار نكنيد!!! يك بدي بهم ميكنن همش با خوبي جواب دادم بعد ديدم سواستفاده كردن لياقتشو ندارم 

وایی اصلا برای آدمای بی ارزش اعصابتو خورد نکن چون مریض میشی ، فقط ازش دوری کن ، روابطتتو کم کن ، بخد ...

دوري ميكنم لجباز تر ميشه هرروز واسه جاريم مهموني ميگيره هر روز ميره خونشون يا مثلا قصدا بچه هاي جاريمو مياره پيش خودش نگه ميداره كه فقط منو هرس بده ! به بچه منم كم محلي ميكنه بابا نميدوني چه افريطه اي هستش دوري كنم مجازاتم  اينه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوري ميكنم لجباز تر ميشه هرروز واسه جاريم مهموني ميگيره هر روز ميره خونشون يا مثلا قصدا بچه هاي جاري ...

به جهنم مگه خودت خانواده و دوست و اشنا نداری یه جوری رفتار میکنید انگار قبل از ازدواج بی کس و کار بودین دور از جون اونا قیافه میگیرن توهم بگیر .ناراحت میشن دیر بری خب بشن صداشونو بالا بردن توهم ببر.هر چی نری به نفعته نبینیشون ارامشتم بیشتره خب به جاریت محل بدن مگه کمبود محبت دارین ای بابا .فقط منت خانواده شوهر رو بکشید تا یه دستی به سرتون بکشن .شما با شوهرت ازدواج کردی نه اونا .محبت رو از شوهرت بگیر نه از اونا!!

منم اوایل مث تو رفتار میکردم الان طوریه مادرشوهرم

از بی اعتنایی من داره دق میکنه .میرم اونجا عین غریبه ها

رفتار می کنم حسابیم جواب داده. قبلا بی تجربه بودم میرفتم

اونجا تمام کاراشو انجام میدادم دیدم نه بابا روز ب روز داره

پرروتر میشه باور کن چند دفه جلو بچه هام گله کرده اگ مادرت یه سری ب مابزنه خوشحال میشم.

به جهنم مگه خودت خانواده و دوست و اشنا نداری یه جوری رفتار میکنید انگار قبل از ازدواج بی کس ...

من غربت هستم همه كسو كارم ازم دورن شايدم اين بيشتر باعث تنهاييم شده ولي باهات كاملا موافقم 👍🏽همه اينارو امتحان خواهم كرد

من غربت هستم همه كسو كارم ازم دورن شايدم اين بيشتر باعث تنهاييم شده ولي باهات كاملا موافقم 👍🏽همه ا ...

الهی عزیزم اونا بیشتر تنهات میکنن با غریبه در و همسایه دوستی کنی بهتره 

کلاس برو سرگرم کن خودتو کلاس های هنری و باشگاهی چیزی برو .

چرا نميتونم قيافه بگيرم😢چرا نميتونم بهشون رك بگم با من اينجوري رفتار نكنيد!!! يك بدي بهم ميكنن همش ...

منم نميتونم قيافه بگيرم مخصوصا جلوي شوهرم چون اونا با سياستن

اما با گرفتن خودم ازشون يعني ديگه نه زنگ زدم حالشونو بپرسم فقط با شوهرم رفتم و اومدم

بهشون بي احترامي نكن فقط انقدر باهاش با معذبي رفتار كن انگار مثلا يكي كه اولين باره ميبينيش يعني شما خيلي غريبه هستين

منم نميتونم قيافه بگيرم مخصوصا جلوي شوهرم چون اونا با سياستن اما با گرفتن خودم ازشون يعني ديگه نه ز ...

👍🏽👍🏽 اره جلو شوهرم قيافه بگيرم خيلي زود همه چي به نفعشون ميشه .. اونام پيش شوهرم باهام خوبن اما وقتي تنهاييم مادر شوهر تبديل به انسان ديگه اي ميشه باور كن طوري رفتار ميكنه از قيافش ميترسم .. خيلي منو اديت كردن خدا ازشون نگذره