2777
2789
عنوان

تاپیکای من خار داره؟

86 بازدید | 9 پست

چرا نمیاد هیشکی😑

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
شما تاپیکات خار داره ، تاپیک خار داره.😂😅 شوخی

انگاری داره😂😂😑

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم احتمالا عنوان رو درست انتخاب نمیکنی

تاپیکای مچ شوهر و جاریمو با هم گرفتم و موی مادر شوهرم کشیدم و شیش سیخ کباب خوردم با دو کاسه ماست سر یه دقیقه هزارتا بازدید میخورن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

عزیزم احتمالا عنوان رو درست انتخاب نمیکنی تاپیکای مچ شوهر و جاریمو با هم گرفتم و موی مادر شوهرم کشی ...

😂😂😂دقیقا

چرا آخه به این چیزا انقد علاقه نشون میدن منم راهنمایی میخواستم خو😢

😂😂😂دقیقا چرا آخه به این چیزا انقد علاقه نشون میدن منم راهنمایی میخواستم خو😢

منم صب دوبار تاپیک زدم ده نفر به زور ج دادن 😩

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
😂😂😂دقیقا چرا آخه به این چیزا انقد علاقه نشون میدن منم راهنمایی میخواستم خو😢

خاله زنک تشریف دارن

رفته بودم تو تاپیک مشاعره ترکید.😐مشاعره😑ترکیدن😒اونوقت تاپیک شیش سیخ کباب پربازدیده. آی حرص خوردم

این شد دهمین بار که این ماجرا میگم.اونقدر میگم که اون عوضی که واسه تاپیک مشاعره گزارش زد ببینه.شرط میبندم همیشه تو تاپیکای خواهر شوهر. و جاری و مادر شوهر تشریف داره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خاله زنک تشریف دارن رفته بودم تو تاپیک مشاعره ترکید.😐مشاعره😑ترکیدن😒اونوقت تاپیک شیش سیخ ...

آره ادم حرصش میگیره یه هفتست تو پر بازدیده

لعنتی خوردی که خوردی به ما چه😑