2777
2789

خانمای گل شوهرمن نمیذاره برم بیرون بدون خودش .اونم ک همش سرکاره .خریدم فقط بایدباخودش برم البت شهرغریبم وکسی روندارم.ولی نمیذاره تامیوه فروشی برم بایدصبرکنم خودش بره الان چندوقته سبزی نگرفتیم چون ک شوهرم تاشب سرکاره شبم ک بره معمولاسبزی ندارن یاخرابن.الانم بخاطرکارش شب وروزسرکاره منم شبامیرم نمایندگیشون همونجامیخابم ک شب تنهانباشم خونه.نمیدونم چیکارش کنم وقتی نامزدبودیم ایطوری نبودمیذاشت برم کلاس ولی الان نمیذاره حتی بهم گفته بوددرستوبخون دانشگاه برو.الان میگه حرفشم نزن.دوستش دارم خیلی ولی نمیدونم چیکاکنم ک ای اخلاقشودرست کنه.لطفااگ کسی راهکاری داره ب منم بگه😢😢

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

همچنین

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘

من هم امروز ۱۴ روزه زندونیم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم امروز ۱۴ روزه زندونیم

واا خودتوتو کوچیک نکنید پاشید برید پیاده روی

ب همشرتون بگین بگین دلم درد میکنه یا مشکلی چیزی پیدا کنین با دکتر درمیون بزارین بگه خانومتون باید پیاده روی کنه

چرا عزیزم

کلا از اول شکاک و بد دل بود.این سری قهر  رفتم اومدم دیگه قرار بود خوب بشه بدتر شد.۱۴ روزه نمیزاره پامو از در حیاط بیرون بزارم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

واا خودتوتو کوچیک نکنید پاشید برید پیاده روی ب همشرتون بگین بگین دلم درد میکنه یا مشکلی چیزی پیدا ک ...

من برم میگه خرابی. میری بیرون مردا نگات کنن