2777
2789
عنوان

خانمای عاقل و باتجربه

250 بازدید | 38 پست

با این شرایط 

شما خبر بارداری تون کی میدین به خانواده ها؟ 

بارداری اولتون نباشه ،واینکه تا شش ماه شکمتون کوچولوعه،خانواده ها هم مطمئنا شوکه میشن جامیخورن چندان ذوقی ندارن برای نوه! 

ببین خودت با چی خوشحال تری

دوس داری ۴ماهه بودی بگو، دوس نداری تا ۶ ماه بگو

هرجور که خودت باهاش حالت بهتره

کاری به واکنش و حرف بقیه نداشته باش، تو برای اونا حامله نشدی که

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بعد از سه ماهگی خوبه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

گاهی دلم میگیره ازبارداری دردل کنم. میدونم بگم کلی تیکه بارونم میکنن بدتر میشه

چندمیه

خو نگو

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ببین خودت با چی خوشحال تریدوس داری ۴ماهه بودی بگو، دوس نداری تا ۶ ماه بگوهرجور که خودت باهاش حالت به ...

دفعه قبل 4ماهم پر بود گفتم مامانم گفت وا میخواستی؟برا چیت بود

مادرشوهرمم سکوت کرد اخم و قیافه 

خدا شاهده یه لیوان آب دستم ندادن 

گاهی دلم میگیره ازبارداری دردل کنم. میدونم بگم کلی تیکه بارونم میکنن بدتر میشه

اگه حساسی نگوعزیزم

این مدت یکم رو خودت کار کن، فایل صوتی های حسین عرب زاده رو گوش کن که یکم ذهنت اماده باشه بعدش بگو

میدونی ادم سری که دردنمیکنه رو دستمال نمیبنده، تو هم اگه میبینی کمک حالت نیستن دیرتر بگو

من خودم به شخصه نه کسی کمکم میکنه نه کمک کسی رو دوس دارم قبول کنم، و خب تا جایی که بشه بهشون نمیگم که حداقل بگم خودم دیرگفتم نه اینکه غصه بخورم چرا به من توجهی نمیشه

ادم باردار هم میشه حساس تر میشه و خب کسی درک نمیکنه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
سومی، استراحت مطلقم گاهی دلم میگیره ازتنهایی یواشکی گریه می کنم

خودت خواستیش دیگه این دوره کسی طرفداره بچه زیاد نیست 

من خودم یکی دارم دیگع نمیخوام

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اگه حساسی نگوعزیزماین مدت یکم رو خودت کار کن، فایل صوتی های حسین عرب زاده رو گوش کن که یکم ذهنت اماد ...

انقد اخم و تخم کردن خودم تنهایی رفتم سزارین، برگشتم بهشون گفتم عین مهمون دوهفته بعدش مادرشوهرم سرپایی سر زد مامانمم کارخاصی نکرد فقط سرزد دنبال بهانه برای غر زدن، 

دفعه قبل 4ماهم پر بود گفتم مامانم گفت وا میخواستی؟برا چیت بودمادرشوهرمم سکوت کرد اخم و قیافه خدا شاه ...

عزیزم خودت خواستی

انتظار از اطرافیانت نداشته باش

مردم روان براشون نمونده