2777
2789

چرا واقعأ؟؟؟؟

دوستان من خودم ب شخصه ۶ ماه ی بار آرایشگاه نمیرم و حتی ابرو هامم برنمیدارم با اینکه ۲۵ سالمه

ولی متأسفانه میبینم اینجوری پیش برم شانس ازدواج کمتری دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمل و... زیاد رو نمیدونم اما بنظرم اراستگی کلا علاوه بر زیبایی باعث میشه حس بهتری نسبت به خودت داشته باشی

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

اگه شرایط مالیشو داری به خودت کلی برس نه بخاطر آقایون بخاطر خودت

البته نه با عمل با رسیدگی به پوست و مو و پوشیدن لباسهای قشنگ و عطر خوش بو

حالا اگه نقصی هم تو چهرت هست ک دوست نداری عمل کن

لعنت ب مجازی مخرب ک بانمایش دادنا پلنگای خیابونی و لخت شدنشون خیلی مردارو حریص تر و توقعاتشون روبرده بالاترک نمیتونن دیگه مث قبل ب همسرشون نگاه کنن هیزای بدردنخورهول 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اشتباه میکنی منم همینکارو کردم الان سی و شش سالمه مجردم خواستگار بدرد بخوری هم ندارم یکی از یکی بدتر

حتی اگه کار هم کنم تو شهر خودمون با این حقوقای کم نمیتونم عمل زیبایی کنم 

مردا و خانوادشون بیشتر دخترایی که آرایش زیاد و عمل میکنن زیاد رو میبینن و باهاشون ازدواج میکنن

زیبایی خوبه ولی انگار بیشتر از پاکی تاثیر داره رو ازدواج

الان خیلیا کلا به دین و مذهب اعتقادی ندارن

ولی حد و مرز داشتن همیشه و تو هر کجای دنیا چه برای مرد چه برای زن جذابه

البته منظورم اون حد و مرز مذهبی نیست